Има ли некој информација за цена на тотална тироидектомија во Систина? И искуство со торакални хирурзи таму, двајца се.
She's already defrosting :tmi: [IMG] Ама навистина, што им е на луѓево што секогаш сѐ сакаат порано. И летото исто, само август што дојде некои...
Се мислев да го ставам ова во темана за гатање и баење, ама членовите од таму број ќе побараат од "растерувачот" :D
Значи миена ти е косата, а за фарбата не се секирај црна обавезно фаќа.
205
210
Истото го имам и ја видено некаде, во октомври новогодишни украси, календари и слични ствари и ми беше многу чудно. Хелоуу, сакам да гледам...
Јас веќе си ја пуштам Мараја:inlove: [IMG]
ДМ-от што ми е во близина истопориле новогодишни ствари, адвент календари, бонбони и чоколади со елки, чорапи и дедомразовци. [SPOILER] Се ќе беше...
Малку му земале, поддршка за волшебникот, да се ослободи!! [ATTACH]
Има 40% попуст на козметиката во Елокси, исто така и 42% роденденски попуст во Coslovemetics, до крајот на септември.
:coffee: [MEDIA] [MEDIA]
Додека на направи бебето 3 месеци само плачев. Никој не ме разбираше. До денес не сакам да седам сама и во тишина. До денес само мислам на болести и...
Најважно е човек колку се грижи за твоето добро, за твојата душа. Барајте таков човек, за да не живеете во нервози, за да избегнете многу неволји.
215
Јас имам успешна инсеменација на 4тиот обид но за жал излезе дека е ектопична бременост.
220
Јас подеднакво ги доживувам сите градови, со гомна, сучки, депонии, дивоградби и турбофолк менталитет, нема потреба од поделби и расправање ств.:l:
Хаха :D А какви смоки?
Losho glava me ubiva
Separate names with a comma.