185
Myhertitage, 20 евра, ама не го нарачав во мк.
Не знам, кај нас во градинката пишува да се облекуваат децата комотно. Во тул тебе комотно ти е цел ден да седеш? И тоа како е проблем облеката, исто...
Ако цица само ноќе не би требало да имаш потреба од апчиња. Јас на 13м ја одбив ќерка ми без апчиња, само ноќе цицаше по не знам колку пати. Само...
Денес, 8++ Доручек - Палента со јогуртче Ручек - Манџичка тиква, морков, тиквица, кромид, лук, маслиново, зачини.
Од каде и што пари?
190
195
Весна е најглупиот министер за образование што Македонија го имала, дури ја надмина Мила Царовска.
200
Четкаме секој ден ама еден период беше со сила четкањето и долу имаме едно запче, петката што почнува да се расипува. Па да спречам и некој друг да...
10+ Доручек: Попара бисквити со млеко Ужина: Банана, па после еден саат смоки Ручек: Јунешко месо со тиквички, пиперка, батат и маслиново масло...
Не гледам зошто би било проблем како некој друг го облекува своето дете. Некои деца сакаат фустани, некои тренерки, а најважно е да им е удобно и да...
https://zurnal.mk/13-godishnik-napadnat-od-roditel-na-negov-souchenik-vo-aerodrom/ Еве некој родител истепал соученик на неговото дете. Земал правда...
[ATTACH]
:rofl:Залудно е таму да докажуваш нешто, цел реферат дека Славе од Кравари е измамник и после рефератот имаш: аКо мОжИ БрОј оД СлАвЕ кРаВаРи ИтНо јЕ??
Дефицитни се, прашај ја матичната да ти даде некои слични наместо овие. Мене ми ги даде pregnancy forte
За малку ќе се пронајдев оти јас батал одам :D Ама децата во градинка ми се во тренерчиња или хеланки а не тулови така да не сум била за тука :rofl:...
Pochekaj malku, mozno e da se pojavi srceva i vo drugiot sakus. Jas imam bliznaci i bea so razlika od 1 nedela. Prvoto eho go napraviv pokasno kaj...
Separate names with a comma.