Ќе беше стварно чудно ако излегле. Оставиле ете некој статист да дреме, додека они пеесетина се шеткаат и ждерат некаде.
130
8) Љубе како Џенерал Моторс :rofl:
По твоја желба ли беше царскиот или така мораше. Јас да би рагала и јас би се одлучила за Бојаџиев. Мене ми објаснуваше за се премногу детално....
А за колку деца има простор отприлика?
[ATTACH]
Таму би собрало ли 30+ деца? Сум била на роденден ама дека нема мн играчки туку само лизгалкиве и трамболината па не знам дали има место за толку...
Јас само еден shoutout да си дадам за Бојаџиев и за Систина. Се породив на 21.09 и не може да бидам позадоволна. За Бојаџиев немам збор, преубаво...
Па нели Израелците го објавија списокот, од овдешнотo МНР ако го демантираат Израел, ОК. Hе се тие никакви бојкотирачи, туку за време на работни...
15kg za edna godina kaceni ne izgledam strasno ama mene mi smeta krvna slika ok tiroidna ok jadenjeto e isto kako i sekogas sto se slucuva i do kade...
Па уште вчера демантираа од Мнр и кажаа дека не ја напуштиле салата и дека имало претставник на говорот.
Збориме за мажите. Знаеш какви се примерите во општеството и ги читаш темиве. Се уште постои тоа дали помага или не помага по дома.
Преживеав цунами.
Со оваа паралела апсолутно не се согласувам, јас токму моите родители ги имам за пример како не би сакала јас родител да бидам и така излезе. Секој...
Не ми сметаат мажи шо се шминкаат. Ми смета тоа шо подобро се шминкаат од мене.
Куп пари да можам да работам само тоа што сакам до крај на живот. И да уживам. Ама пред се за да не морам да работам работа од што морам... Би...
Дека 80% од дрвата во парк се маркирани за сечење.
Скроз е затворена.
Никој не рече дека Турците го донеле.
Separate names with a comma.