Дефинитивно многу рано вадат работи и дефинитивно конзумеризмот е крив. Годинава немам купено ништо за есен и Хелоувин зошто на лето наоѓав такви...
@Helena125 за врска се потребни двајца. Према пишаното, ти пет години си сама во врската.
Објективно, после 30 е потешко да се најди некој, независно од то шо знајме подобро да одбериме (далеку од пребирливост). Зошто? Од старт повеќето...
my moda skopje
Здраво, дали има некоја искуство со многу силно плачење на бебе кога се менува пелена и се пресоблака? Буквално од напор од плачењето во моментот...
Е издаде долгата цртичка... Иначе зошто да не постои дискусија, кога 99 % не давате шанси на некој што не го знаете и не се обидувате да го...
Значи се бара изграден и перфекција човек.
[MEDIA]
[MEDIA] [MEDIA]
И живи! Сасвим живи! Не грицкај као миш дане. Широко жваћи ваздух. Престижи ветар и птице. Јер свака вечност је кратка. [MEDIA]
Здраво на сите, незнам дали некој има дискутирано на темава и дали им е познат документарецот, ова е истражување за реакција и напредок кај...
Некои луѓе подобро никогаш да не ги запознаев...
Секој си носи свое искуство и од него си гради мислење. Не мора да се согласуваме за се,битно е да можеме нормалнo да разговараме и да ги почитуваме...
Самодоверба без сељачка ароганција, интелигенција (емоционална, социјална, морална, финансиска), лојалност, добар правопис, зрелост, добра смисла за...
Зошто користите АИ на форум :rofl: Очигледно не постои можност за дискусија така да ок..
Врска нема, сум сакал да запознаам личност дури и без романтичен интерес, едноставно ако нема некоја огромна привлечност или некоја си цел, нема...
Не е ништо комплицирано да ме разбереш, јас имам 100 * 0 шанси, чиста математика.
Те разбирам, и мислам дека тоа повеќе зависи од човекот отколку од годините. Има луѓе што знаат да освојат со муабет, внимание и интерес, а има и...
не се сите, има некој што знаат да комуницираат, имаат хумор итн итн, сите риби не се се ставаат во ист кош
Separate names with a comma.