65
Koja e taa prodavnica te molam kazi mi da apliciram
Мора да има некоја причина зошто баш тие се најдоа на списокот :D, како само нив од цел континент да ги згрешат? Можеби излегле од салата пред...
70
Појма немам искрено, ама доволно голем ми личи просторот за деца. И ние очекуваме 40тина гости, 30+ деца, па Плеј ми беше прва опција, ама немаше...
Не ми се верува дека се приклучувам на темава Ко пред два месеци да се породив А ве читам и мала паника ме фаќа што ме чека :rofl:
[MEDIA]
Знам дека е тешко да се прекине долга врска ама знам и дека е уште потешко да се остане во неа очекувајќи дека нешто ќе се смени - нема. Неговото се...
75
Јас бев исто со плацента на преден ѕид, ден два пред 20та недела почнав да осеќам нежни мрдања, после како растеше бебе беа појаки. Не се секирај кај...
Ќе пробам да бидам најреална на оваа тема. Општо земено, на мажите не им е проблем тоа што си немала односи (они се само со ставот да дупат нешто?)....
80
Ако не сака и денес, јас кога ми забушава ќе ја дигнам и рачно ја носам во собата, и ја оклучувам преку копчето на неа, од кога ќе заврши на копчето...
Пробав неколку пати, бара да се бара на полнач а наполнета исчистена.. Денес пак ќе ја масирам да видам што мака има
Здраво да ми препорачате добар Орл на приватно за дете 4 години има мн големи грајници и често е затнат знае и убаво да загрчи иде во градинка а коа...
Пробај на две различни мапи. Мапа1 и мапа 2. Не сум пробала, ама имам на пример во мапа 1 еден дел од куќата и во мапа2 друг дел од куќата.
Пробај само намести за спалната да ја чисти
85
Очајна игра, 90 минути се браневме. И со 3 гола примени, пак се собрале 10 души пред гол. Добро да, зборуваме за Швајцарија која пред два месеци...
23нед сум исто со плацента на преден ѕид, движењата почнав да ги осеќам околу 20нед но не толку јаки како поминуваат деновите се по јаки се посебно...
Separate names with a comma.