За мене најдобар Митко Ивановски во Систина.Благодарение на него си добив едно,а сега сум бремена со второ.
[ATTACH]
некој магистар на правен факултет нека ми пише приватно
Јас Систина Митко Ивановски за мене најдобар :)
Ај некој што има магистрирано на правниов нека ми пише приватна порака многу сум изгубена и ми треба помош ;(;(;(;(;(
Ништо не знам зашто зборуваш но ,,ми се допаѓа" стиснав ради последната реченица. И мене ми е престрашно што имам ќерки во овој свет.
Штом бараш голем такво, ич не е мистерично:D
[IMG] Што им биднало на луѓето...Зар сите полудеа.....
А и тие мажи, зар немаат ќерки/сестри/ мајки.... како би се чувствувале тие на нивните ќерки/сестри/мајки така да им направаат.... Зашто снемало во...
Стигнува порака во снапчет група. Горе има некоја дрогирана што сите ја силуваат. И никој, никој од сите тие, да ги речам млади, мажи не пријавува...
[MEDIA]
Guru беше порано ко Апворк ама правеше некои измени треба да го отворам да видам. А Etsy и мене ми одговара најмногу ама нема од тука, никогаш...
хирургија абдомен делот од каде да спремам?
Не ти требаше подобар човек — требаше да научиш да го цениш оној што го имаше, затоа што јас не ти бев грешката; грешката беше што мислеше дека ќе...
32. Another Earth (2011) 6/10
Моето е доено до 15 месеци, па на 4ри бронхит имаше, на 8 салмонела фати, па розеола на две недели од салмонелата, па после две недели ковид, па...
За Guru прв пат слушам. На ист принцип се овие, креираш гигс/услуги и нарачуваат? На Upwork ако не се лажам, јас треба да аплицирам, тој принцип не...
Separate names with a comma.