Да сум окупирана со работа и задоволна. Да ја работиш работата што ја сакаш,а да си помалце платена или повеќе платена, а да не ја сакаш работата?
Да Ќебапи со кромид?
Добро вечер мајки. Тргнавме во градинка на почеток септември, 3 дена и качи темп со секрет од носе и кивање. Помина за 2 3 дена го пуштив пак одеше 1...
Не Бурек со сирење?
Сите денес трчаме по „перфектен“ партнер, а ретко застануваме да се запрашаме нешто многу поважно: дали и ние ќе знаеме да ја почитуваме таа личност,...
Блиску си :D ЛПМ е политичар/ка
Дали некој знае каде да најдам ваков кревет низ Македонија? Ми излегуваат некои профили за онлајн продажба од Косово, но незнам какви би биле и колку...
Пешачки Да можиш да добиеш брз одоговр веднаш,кое прашање би му го поставил на Бог?
Јас од лично искуство ќе ти кажам. Кај мене во петок имав кафеав исцедок, така беше до недела,во саботата бев на ехо и докторката кажа дека не е ок...
Пред околу 10 години слушнав за редок минерал наречен лорандит кој го има само на 3-4 места во светот, меѓу кои и Македонија, а се користи во...
:o :tmi: :drunk: Кафе По цел ден да си окупиран со работа и да си задоволен/на или по цел дома и да ти е досадно?
Ne sum zainteresiran!! Nikogas nema da preminam preku tvoeto odvratno odnesuvanje!!!!
[ATTACH]
Devojki, mislenje za rezultative? Ispituvav hormoni bidekji vekje nekolku meseci imam oskuden ciklus
Абе нам многу работи ни правеле, а да прашаш зошто ќе ти одговорат оти така треба, а и сами не знаат зошто. Со мајка ми летоска дискутиравме на тие...
Здраво женски, ми треба совет или некое искуство Во петокот бев за срцева акција треба да сум 8+2 меѓутоа имам покасно овулација и плодот беше 5+5....
јас се извинувам ако со коментарот нешто лошо кажав. Сметам дека требало порано да ставиш крај. Нема врска што имаш 29. Само почни да се цениш...
Даа, кога имаше аденовирус (тестирано со PCR) му дојде до 70. Па откако му помина, без антибиотици нели, си се спушти само.
Без навреда ама твојот нос ми е далеку поубав и пропорционален од овој што ти го направил. Реално не си имала потреба од операција.
Отворени профили и јавни слики, а конкретно имам и на сториња унхајлајтс. Се гледа
Separate names with a comma.