По прво жената ќе понуди кафе од колку мажот или дечкото затоа што има некој мажи и дечковци се срамат да пишат први за кафе ако не е жената да...
Не мислев дека запознавањето мора да биде онлајн. Повеќе мислев дека денес телефоните ни ја олеснуваат комуникацијата, ама истовремено знаат и да ја...
И јас вака го разбрав...
Аа додека не грмни тапанот ништо не правиме. :party: Какао или салеп?
@AlphaOne значи сепак запознавањето е онлајн? Зошто првото мислење дава до впечаток дека седиш во кафич и некако бараш партнер. Еве. Нема да скокам...
Нема тука некоја филозофија Кафе, добар муабет, смеење и хемија.само прашање е кој ќе се осмели прв да го предложи кафето.
Благо Свинско или пилешко месо?
51. Записи на младиот лекар - Михаил Булгаков 2/5 52. Невидлив -Елој Морено 5/5
Можеби денес сме само двајца непознати луѓе. а можеби баш тука почнува една убава приказна. Зашто љубовта е токму тоа еден поглед, една порака, една...
Е како работи ова?
Лелееееј работава. Ако некогаш сум рекла низ темиве дека најтежок период е периодот првите месеци поради неспиење, доење итн отепајте ме, сместа ! :)...
Ќе ти дојдам вечер Благо или кисело?
Да бев циган можеби да. Која песна умееш најточно да ја изведеш?
Аа не директ у отпад носам, тие повеќе плаќаат од кг. :$:party::party: Дали би се нафанал да откупуваш и ти старо железо и во недела да нè будеш...
Здраво девојки ,имам прашање. Имам 31 година, и имам едно родено дете пред 4 години, природно зачнато. Пред 6 месеци останав бремена, но имав...
И @Baby warrior бара(ше), не знам дали успеа да најде? :D
Се согласувам дека вљубеноста, љубовта и страста не се исто. Мислам дека вистинската љубов најмногу се покажува со текот на времето, низ...
Алкохолен дефинитивно Оро или чочек?
Повеќето пицерии од филот/топингот ставаат како да е зачин - премалку! Ставајте бе повеќе домати (лупете ги задолжително) и маслинки!
Separate names with a comma.