[ATTACH]
Ќе отидам малку оф-топик ама мора да се спомене бидејќи ова го слушам често. Ова е многу чест мит кој што е штетен за жените. Не е проблем кревање...
Хахаха, тамам си кажа Реално, не гледам ништо страшно во тоа да покажеш дека некој ти се допаѓа. Најлошо што може да се случи е да добиеш корпа, а и...
Баш така, мислам дека денес луѓето премногу се плашат од одбивање и затоа често не прават ништо. Ако некој ти се допаѓа, не гледам ништо страшно во...
Го користи ли некоја шампонот? Имав маска од истава линија преубаво мирисаше па сега сакав да го земам и шампонот ама ми кажаа дека премногу првут...
Баш тоа ми се допаѓа во муабетов не бараш некој по секоја цена, туку некој што реално ќе ти го збогати животот. И искрено, мислам дека после 30 не...
Се согласувам со ова. Со годините не стануваш пребирлив без причина, туку едноставно подобро знаеш што сакаш, што ти одговара, а што не. И мислам...
Јас кога бев,, млада и полетна" :D :emo: иако интроверт невиден си давав јасно сигнали кога некој ми се допаѓа. Другар ми се ми велеше некој кога ти...
Мене ме интересира зошто ова ти се случува ? Сето тоа ограничување околу сексот и тие мисли?emotionally unavailable и страв од интимност?Па и мисли...
Се согласувам со тебе. Не треба човек да излегува со мисла дека мора некого да најде. Ама ако некој ти привлече внимание, зошто да не му дадеш шанса?...
Попребирлива сум од едноставна причина што сопствениот живот ми е далеку поизграден него пред 10+ години, имам далеку поголеми очекувања отколку што...
Фер Првиот впечаток е само вовед… вториот обично остава трага
Среќен роденден љубов @Mumoftwo30 , да си ми здрава и жива, секогаш насмеана и исполнета :l: [ATTACH] [ATTACH]
Дали тоа значи постојано со терапија , веќе проблем со тироидна?
Јас постојано сум на кафе некаде, почесто пијам кафе надвор него дома. Најчесто не ни седам на телефон. И освен што откако имам куче доаѓаат луѓе...
Сигурно прв пат тешко не си дигала. Не сме свесни какви глупости правиме со тоа кревање посебно ние жените. Јас многу мразам да чекам на некој и кај...
@AlphaOne разбирливо. Океј. Фала на дообјаснување зошто првичното мислење скроз друг вајб дава шо е малку icky.
За бременост е идеално Тсх од 1-2, ќе ти дадат терапија веројатно, но не се грижи брзо ќе се врати во вредностите минимално ти е покачено Тсх
Не ме чуди Ново време е, за жал… денес има и такви случаи, ништо веќе не ме изненадува
По прво жената ќе понуди кафе од колку мажот или дечкото затоа што има некој мажи и дечковци се срамат да пишат први за кафе ако не е жената да...
Separate names with a comma.