може ќе ти помогнат некоја од овие вежби и дома да ги правите , син ми е исто со рамни стапала но тој нема болки сега освен лани знаеше на периоди да...
59400 со embrio glue
Проблемот е што возрасни луѓе поставуваат трансакциски односи кајшто нема место за такви. Кој колку ми дал за свадба, толку ќе добие за бебе. :drunk:...
Дали знаете некоја дерматолошка ординација која прави третмани на лице за црнки и комедони?
Поспано |-)
Дали може да ми препорачате салон за третман на лице? Конкретно ми треба за чистење на комедони и црнки. Неопходно е да е чисто и да се...
Пари. Околу 50 евра.
Што им значи кога ја следиш нарачката статус: povrat posiljke? Каков поврат, воопшто не ми е ниту доставена. А пак на сајтот од предвидениот рок...
Пробај повисоко ставај ја кај грбот. Напред кога има позади кака, каква е пелена? Почиста? Се е само назад или низ цела пелена од крај до крај?...
Ми го дадоа како предлог ,го размислувам ,вака изгледаше по слики навистина убаво . Навистина гледам дека претераа, нема ништо подолу од 4000 денари...
Супер идеја, само странци нека ја работат, водат, направат сала, ние само градот да им го отстапиме. Уствари и град нека си донесат, да не гледаат...
Како се добива дупликат од УЈП од фискална сметка? Дали може од матичниот град или преку Скопје оди тоа?
Има за девери жалби, кај свекрвите :D Таму се генерално и другите лоши меѓучовечки односи од сите членови од двете страни. Меѓутоа, во реалноста,...
[ATTACH] Нема подобра искрено, препрезадоволна.
Јас ја земав 106 од дм Џевахир пред некој ден од карминот, ама само уште 1 остана. Инаку инфо, во Шатци ги има карминиве и сите шминки исто како во...
Ангела во студио Диенси, карши поликлиника Јане Сандански. Можеш да видиш слики на инста mileska.makeup.
Женички да ве замолам некоја што правела периодов трансвер со замрзнат ембрион во Систина да ми пише која е цената
Тешко, секогаш е од Икеа.
Ехо со првото дете не правеше како што памтам на 2 преглед. Како ја седнуваат? Не седи веќе без потпора? До 9 месеци е тој мајлстоун, затоа поблиску...
[ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.