Не сакам, убаво е кога е шарено наесен, жолто, портокалово, кафеаво :l: Сакам некои луѓе на работа да не ги гледам повеќе. |(
Kjerka mi imashe 217 crp i samo 3 virusi niedna bakterija.
Да Пиперки со лукче?
Какао Една недела на море или две недели на планина?
Шмукалче , магија е за керка ми
Мајки што сте поминале 6ти скок со бебе на 8 месеци дали имавте вакви ситуации: бебе се буди сред ноќ со плачење, му давам да цица, ќе се најаде и...
На мисија сум за да почнеме да ги имаме и во мк а да не чинат богатство. Ќе известам :D
[ATTACH]
Neli 37500 a ustvari si zimala 30k ... okej. Jas sea rabotam vo mall i pocetna e 27 a minimalna e 26 neli. Inace koton vo oglasot imaat staeno deka...
Гаќичките се кинат од страна по раб кога ги вадиш. Воопшто не е комплицирано за слекување. Мене повеќе ми беше што комплет морав пантолони и се да...
Komentiram spored toa sto mi kazale na intervju a i vo samiot oglas za rabota im pisuva "fleksibilno rabotno vreme" lol
Кај Цимер во Капиштец. Момците се одлични. Јас конкретно син ми го носам кај Коста од 2 години некаде. Имаат многу трпение и знаат како со мали...
Па да де, ради тоа цената на парче доаѓа помалку. Ние ќе издржиме уште малку со 5. Има некои пелени помали се, од нив 6 би биле сигурно.
31. So late in the day - Claire Keegan 5/5:*: 32. Days at the Morisaki Bookshop - Satoshi Yagisawa 4.5/5 :*:
Separate names with a comma.