Уморен ссм од себе многу кажеш прочитај карма и прекини
Јас несолена од пазар земав. Од Ѓорче.
Здраво на сите, И јас сум една од поновите на форумов.Секогаш кога барав искуства од други луѓе отварав Фемина форум да разгледам но немав свој...
Зорицава е машко :D:?::fubar:
Не знам колку е ама мислам дека ревизија е поскапо од прва операцијс. Даваат цена на тел систина инаку. А каде се оперираше, државна? ;(
Своја и сигурна во себе. Таква да се сакаш себеси. Ти можеш да направиш многу нешта, а непријателите нека пукаат од мака.
„Уморен сум…“ не од работата, туку од тоа што секогаш морам да бидам силен. Никој не гледа колку тежи тишината што ја носам секој ден. Секој чекор...
Не, такво нешто од непријателите кои ми ги распарчиле фамилиите од двете страни во војните не би зела никогаш! Станува збор за дипломата од факултет....
@Amellie13 I think you'd appreciate this. :D Ми стигнаа Тему украсите, мислам дека немам веќе слободни гранки. А, уште сакам, сакам секоја година...
Здраво и од мене :D Ние сме сите виросани :D не е за смеење ама веќе неможам :emo: Стомачен со јака главоболка, понеделник јас со повраќање, одма по...
Се надевам тоа е бугарски пасош за бегство од Депонокедонија.
Кај си срцка ти? Оти си го тргнала слаткото шатче? Сакав да те спомнам у темата Каде е..., имаше многу убаво око за фотографии помнам. Какви влезници...
Скоро некој да сподели искуство со Оливера, Деметра? Конкретно околу цената на цел пакет гинеколошки преглед ме интересира колку е
Уште малку време сме во темава. Некој да ја гледа од страна ќерка ќе рече какво златно и воспитано дете. Немаме истрчување, немаме пуштање од рака,...
Endomak
Животот знае да се покаже како маќеа, па подобро да не се планира однапред. А, од очекувања само да ја дочекам жива и надежно да ми го дадат...
Аиииии мамии. :inlove: Дај изненади не!
Луѓе по месец дена, молење јавување недобивање, спуштање на тел, конечно денеска откако го прошетав цело Скопје ја земав пратката да не ме мислите,...
- 1,5 литри вода најмалку у ден (ова го можам) - пешачење барем 3 денови во неделата, имам и орбитрек, кој е вкупно користен 10 пати, што е тажно -...
Separate names with a comma.