[MEDIA]
Хахах добро фала ти на инфо. На интернет ми е некако секаде тапа преводот,еднаш гледав со англиски превод оно почна полски да преведува :rofl:
Секаде каде што најдов нема зелени, затоа барам ако некој знае кај има зелени.
Здраво девојки, дали некој успеал со битката да не го вакцинира целосно своето дете? Имаме две вакцини примено во родилиште, следните не сум во план...
И во пекара може се продава кафе ^_^. Некаде надвор ова супер функционира. За појадок попрво би сендвич/кифла + кафе во пекара отколку во 09:00...
[ATTACH]
Има мн страни на фб. Имам нарачувано и убав материјал се. Не се сеќавам која страна беше, ама не се скем.
Cista realnost, na drugarka mi isto i vrsat pritisoci a maloto uste nema ni 2 godini, vo noemvri ke pravi 2. Vo gradinka ja sednuvale na noksir i od...
Секое бебе различно, нема соодветна мерка. Некое се раѓа 4кг во 38ма, некое 2600 во 40та. Генетика.
22+6 - 509 гр
Da sakav i toa ama nie sme razlicni smeni na rabota on ide samo treti smeni jas idam prvi smeni pa zatoa se prasuvam sto mislev majcka so mece deka...
Dali znaete koi ateljea naplakjaat proba? Fala
Иако нема многу интерес за темава, јас сепак ќе се обидам да ја отворам и да привлечам барем неколку членови. :D Повеќето знаат што е Inktober, сме...
Летово одеше во градинка? Обично од Јуни ги спремаат за одвикнување за од Септември да се спремни за во поголемата група,и јас сум од Охрид па кај...
Минатата година група 2-3 години, скоро па сите деца беа со памперс и полека едно по едно како пројавуваа интерес ги одвикнуваа. На еден крај од...
Јас имам дедо жив и ги имам сите грчки документи од општина. Дали некој почнал процедура за враќање на Грчко државјанство на пребегнати од Егејска...
Тему :D
И јас имав многу млеко и неколку пати ми се направи мастит. Најпрво преку ден го тргнав скроз, бараше, тегнеше не му давав. Ќе му го одвлечеш...
Separate names with a comma.