Дали може флека од перманентен маркер да се исчисти со нешто?
500 евра, e толку вреди Македонија, за ситно мора кешот да врти. И после зошто си заминувале младите, епа ете зошто. Македониумот го изнајмиле за...
Сите што ги пријавува ги пријавува на минималец и останатото на рака. Инаку пријавени им се само тим лидерите и менаџерите а тие се нивни...
Здраво, дали некоја знае правев испитување на трансфузиона медицина со упат во државна, резултатите ги објавуваат кај матичен или треба да се...
Колку пати во денот има пролив? Мојава по еднаш во ден имаше 4-5 дена. Вирус, кој она вака лесно го помина, ама затоа јас…
Отвори си профил, има шанси, мораш само мн да аплицираш и не губи надеж, може е минимално, но тоа е тоа. Јас немам врска со ИТ ама си фаќам проектира...
Студио деус - потпишани се на инста studio_deus_masharel. Фризерката се вика Весна ако сакаш ќе ти пуштам бројче. Се наоѓа кај грчка амбасада
Лепчињата намачкани им стигаат од кујна. Замена незнам што би било, ама и дека посебно ќе и остават на маса, не се надевај на тоа. Мајки. Сите деца...
Бегај и од последниот барај си друг, еден со друг се лажат сега што сте праеле а везе нема. Немаш простор тука веќе за озбилно
Не барам секогаш да ти бидам на прво место. Само се надевам дека ќе се сетиш дека има некој што чека да му се ЈАВИШ и да му кажеш како си. Не ми...
Не знам што да ви речам, ми е чудно и жално ова... Ние сме од Прилеп и исто е во државна, годинава е прва мала и има деца кои се одвикнати, има кои...
Провери во Комбо дали има. Не сум сигурна мислам дека имаше за во детска.
[ATTACH]
Здраво. Може некој да ми ја објасни фамата околу предметот Основи на маркетинг?
Најдобро е да си прашате свештено лице, сите различно кажуваат.
Ве молам за совет. Излегував лани летото со еден дечко, тоа беше еден месец, ама константно на три дена отприлика. Сфатив дека некако не си...
Запирај го светот. Доста е. Фала. Чао. Пријатно. [ATTACH]
Да но има некои на кои им се отстранувани сцени,барем јас неколку пати сум заприметила. И јас секој ден по 5 или 10еп free гледам
Од понеделник до петок во 19:45 Асли Ѓунеш е млада девојка која целиот свој живот го поминала борејќи се со тешка срцева болест. Кога конечно добива...
Ми се седи во тишина на некоја тераса во планина, со топло кафе да гледам во ноќта и само да си ги подредам мислите а душата конечно ќе си земе...
Separate names with a comma.