Можете и тука да ѕирнете: https://www.instagram.com/badwolf.mk?stkn=MWhvd3pwYmd1OHJjbA==
[ATTACH]
Препорака за нокти во Драчево?
Јовчевски. Петановски и е татко на Емилија и двајцата ако отвориш на ремедика веб сајтот се околу ин витро ангажирани. Кај јовчевски блиски се...
A kaj koj Zoran kaj Petanovski ili jovcevski mislam imashe eden
Ако има девијација во нос секретот нема да се намали и покрај вадење крајници, ако нема тогаш можно да е само настинка. Нај ок е преглед.
Операцијата трае од прилила 30 мин, со што све на све 1 саат од земање дете во сала до носење во соба. Кај нас ( не Мк) прво и дадоја сирупче што ја...
Колку цм е висок? И дали тежат многу?
Каде да барам куферчиња za wizz air со димензии 40х30х20 низ Скопје?
За кого како :drunk:
Имаше син ми такви периоди на 2 години и на 4, посебно кога беше уморен. Помина за неколку недели
Од бебе супер маркет земав душече со алое, супер е
Доби ли некој пари за Јули и Август? :@ И дали е 70% од платата?
Ова со мокри гаќи да се вклучам и јас. :hai: Според др се е океј и таман мислев ќе се изнаносам светли работи без секојдневни и ете пак или темни...
Здраво може некој да ми каже колку време трае операција на крајници кај дете и колку време ги држат во болница и приватно колку се движат цените фала
Каде се опериравте и колку сте задоволни
Морген и од мене , со второ кафе надвор. Го гледам небото какви убави бои има и пробувам да уживам . Денес имам слободен ден и најверојатно ќе...
Јас кога одев на итно се погоди Петановска, искрено мислам дека е повеќе за ин витро, а не дека е искусна многу околу пораѓај. Пред било што се...
Ние сме сите со вирус, се подреков. Малта го собра од другарките па ни го пренесе на нас. Требаше од понеделник да почне со градинка и за денеска...
Па на ултразвук се следи водечкиот фолекул,се чека да создрее и се прави пункција на тој еден,во најдобар случај два.Се оплодуваат во лабараторија,и...
Separate names with a comma.