Види бутик Билјана
[ATTACH]
Znam nekoi remedika odat da se rasprasas.Neznam sestra mi bese zadovolna od nea.Javi se na informacii jas za maliot koga bev da mu nappravat skriming...
Мојава баш после мрп почна по некое зборче да кажува со значење
Мислењата во љубомора наеднаш прат смисла. :D
Za mene i emocionalno izneveruvanje se vazi kako takvo, ne mora u akcija da stapi.
Читај на интернет батали другите
23. Луѓето што се секогаш со мене - Нарине Абгарјан 4.5/5
Prodavam farmersko palto S/M velicina novo nekoristeno
Моја теорија е дека добила кеш од Алкалоид/Бекутан и си рекла: Ајде дее, нека се штанцаат нови песни сега пред концерт, секако е гратис. Седнала со...
Совети/искуства од каде да се спрема усниот испит педијатрија?
Се понаша ко слободен дечко господинов очигледно не се замара за бебето. Не знаел памперс да смени??? Ма има памперс у фаца да добие ако се осуди...
Не се плаши, ќе примаш терапија. На пораѓај одат и до 9-10000 така да ништо страшно.
Ај па вие помислиле дека има земјотрес и дека затоа излегуваат луѓето па излегле и тие. Кај нас само масовно на земјотреси се излегува, на ништо...
Здраво женски, Не знаев каде да го пишам проблемов па решив овде се надевам дека ќе добијам некој совет од вас што да правам. Се работи за следново...
Ќе си кажеш како што е. Ние неколку пати од оваа причина го ослободуваме. Немаме на кој да го оставиме и оди со нас. Е сега каква ти е и...
Среќен роденден Да си се чувате до 101 и назад :inlove:
Separate names with a comma.