Да си подрндам малце. :wasntme: Што им е на луѓето со предизвикот на читање цела книга во еден ден? Као, испланирано читање, намерно, не спонтано, се...
12та.
Тоа ти се полни 11 недели, веќе ја тераш 12та :) закажи си, таман си сега за првиот :)
Ќерка ми тргна на 8 месеци. И нашето искуство е многу позитивно. Адаптацијата два дена траеше, спиеше она уште вториот ден. Никаква регресија, немам...
Ќе и го тутне на мајка му. он ќе си излезе и пак женава крива ќе биде.
Дали 11+ 4 се рачуна 11та или 12та недела? Прашувам за да знам кога да закажам за скрининг. Прва бременост ми е , па не знам уште како се рачуна...
Бебе е 6м и спие само во раце, а го легнам во креветче одма се буди, така е и со денски дремки и со ноќно спиење. Искуство како да се одвикне и дали...
Колку треба да изнесува минималниот износ за да може да се направи нарачка?
Проверена онлајн страна за машки патики?
Да, од прв преглед пиев Аспирин.
Мене се ми останува во картонот кај мојата матична, претпоставувам ако ја менувам си имаат процедура кај што се презема историјата на пациентот. .
Дали на некоја од вас и дале да пие Аспирин во 5+5 недела? Исто земам и утрогестан, само за Аспиринот ме фати страв
Јас мојата матична ја сменив во 30та недела. Однесов резултати од испитувањата што ги имав кај мене и немаше никаков проблем да се префрлам.
Momentalno nemam cekam da pomine platata i toa li moze da e problem a inaki sum prijavena ama ne e samo platata isplatena.
Барам за бела ноќ. Ќе иде некој? :D
Драво дали некоја од вас води или во поскоро време водела бременост кај Др.Котларова во Ремедика, ме интересира кај уредна бременост како идат...
Кај нас на почеток на година обезбедивме топ хартија, во боја и слично.. друго сѐ имаше веќе.. хигиена само влажни ни побараа..
Мајки што сте ги пуштиле од 8,9 месеца бебињата, какво е вашето искуство? Дали сте приметиле некоја регресија во развој (затоа што ги чуваат во...
Директно оди на ургентен . Доколку имаш здраствено они сами ќе си го средат упатот.
53. Ќе го најдам клучот - Алекс Андорил 2/5
Separate names with a comma.