Д-р СнежанаТимчева Цветковска Систина Имаат и најдобар патолог што ги чита резултатите
Sdk- se moli @FriendOfDorothy (makar I so pomosh na AI) da mi naprai pesna ,, Ne se vrakjam Jas", svecheno kje ja ispeam :wasntme: Neshto vo stilot-...
Приватен гинеколог, само да е жена, оти имам фобии од маж и неќам да ме фаќа таму долу, стресно ми е. Нека е и СИСТИНА за ХПВ
Како ти се допадна изборот во Жана? Дали имаат поголеми броеви?
Може и да предремеш :D
Исто правиме и ние ептен на сила тие сирупите, многу жал ме фаќа ама за нивно добро е. Ама очајно грдо ми е кога треба да држам некое од децава и на...
По мое мислење многу е полесно во конфекција, фабрика и продажба. Министерство да се избегнува. (facepalm)(facepalm)(facepalm)
Jas bev vo Zhana probav fustan bez pari bese minatoto leto Topla preporaka ako vi se frlaat 800-1000 evra za vencanica ednas sto ke ja nosite
Дајте ми идеи како да ги искомбинирам чизмиве
А замисли тек да треба да отидеш на работа воопшто...
Јас ги имам документите ама мене роднина во Грција ми го извади( со врски :)) не бркав јас по институции. Но, нека се распише мејлви по грчките...
Здраво ми излезе реклама за игротека Sweet Planet, се наоѓа во Ново Лисиче позади бензинската на Макпетрол. Дали е на местото на Планета Среќа или...
9та недела.. ама читајќи ги искуствата и за другите доктори сепак ќе си останам кај мојава..
За вечера нешто лесно сварливо како житарка. И тие заситуваат. Месото за ручек.
За чеп не можиш нешто да ја повредиш пошо одма се топи, ќе стиснеш нозе убаво нагоре и после газето да не го врати и тоа е тоа освен ако не ја тера...
Значи какви се не дебили постојат како оној сељакот од инфлуенсер од Охрид или Струга појма немам од кај е точно, кажува дека сам го скршил...
Тешко е како не. Замисли у министерство да работиш и полнач да заборавиш дома.
Има една книга јазици на вистината се вика од Салман Ружди. Еве еден добар цитат кој ми оставил впечаток баш за темава. Сведоци сме на една нова,...
Види ја рутината што ја постнав најгоре на страницава, мислам дека има шанси да ти одговара. Јас имам комбинирана кожа со маана Т-зона. Само,...
Јас мислев дека само јас го имам тоа чуство дека е смешен напати. Може е и разликата во години помеѓу деловите . Првиот дел ко излезе многу одамна ми...
Separate names with a comma.