[MEDIA]
Треба.
[ATTACH]
Дали кога веќе еднаш ми е положен испитот и пишува дека важи една година во рамки на таа година кога аплицирам на други огласи дали по автоматизам се...
Исто и нас толку не кошташе....
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Цел список имавме преку 20 ставки за прибор со разни боици девени, фломастери, пастели едни како мрсни, плус мрсни, плус водени, плус четки, лењири...
Iskreno mnogu mi vlijaat temperaturnite promeni ima den ne mi se pravi nisto ima den dobra sum normalno mi se namalija panicnite napadi mnogu se...
Не испитувај пак, за многу брзо ќе добиеш циклус. Во рок од една недела од доцнење на циклус ќе добиеш.
Ранг листа на сценските настапи/стејџинзите. 1. 2014 To the Sky 2. 2011 Rusinka 3. 2002 Od nas zavisi 4. 2009 Nesto sto kje ostane 5. 2012 Crno i...
[ATTACH] [ATTACH][ATTACH][ATTACH] [ATTACH] Брикс земјите координирано почнаа да ставаат забрана за извос на нафта нафтени деривати и гас.Земјите од...
Здраво, ова ни беше 12ти циклус обиди за бременост и планирав доколку и овој месец е неуспешно да правам ХЦГ меѓутоа овој месец останав бремена но за...
Да си бркаш врски.
Здраво, не знам дали прашањево ми е за оваа тема но гледам дека тука сте најактивни. Последна овулација ми е на 14.09 требаше да добијам на 28.09. На...
Две Lansinoh Носечки Пумпи за Измолзување 5000 ден за двете
Има опција за бесплатно да ја симнам апликацијата, или не?
291. il bell' Antonio (1960) 6/10 292. The Professionals (1966) 6/10 293. Something's Gotta Give (2003) 7/10 (R) 294. The First Wives' Club (1996)...
Мајки, јас пуштив пријава на маил уште летото, немам никаков одговор, освен нели автоматскиот за примена пријава. Додека бркам врски, дали треба да...
Го гледам оној дечконо доктор што не влегол на работа, што протестира таму на клупа бара да го види бодувањето од комисија... Абе златен, и да ти се...
Здраво, дали има некоја што има бугарски пасош а потоа се мажела. Ми истекува за еден месец па се мислам дали да не кажувам дека сум мажена и да си...
Separate names with a comma.