Zdravo, sakam da prasam dali „Vtora grupa – Stipendija za talentirani studenti“ za ovaa godina e istata stipendija kako lani „Vtora grupa – stipendii...
Купи си спреј од диво оригано многу помага за синуси
Јас нз шо ќе се прај со вакви главоболки. Се ми смета и светлина и луѓе
Фала ти...Сега бебево е нормална килажа, 26 недела сум... Ја очекува гестациски , а ова ваљда не е !?
Здраво женски, имам поминато 2 спонтани абортуси без направени испитувања.Сега почнав да правам испитувања на трансфузиона медицина за генетски...
Ако почнам да пеам, баш и вака ударно ќе ја почнам својата кариера.:makeup:
А некој друг? Или се сите исти?
Bravo. Dali bevte so maski ili zenski problem? Citam po forumive deka Trajkovski newborn poveke bil za zenski faktor dodeka Tashe plodnost za maski...
Drugarka se poragjashe kaj Kornelija i zadovolna e jas uahte se mislam kade
Zenski za vtor vaucher so prvo neuspeno inviteo sto treba za apliciranje? Dali e isto kako prviot pat?
На инста ми појави некоја страна dreamhome.mk изработувале по мерка и гледам има избор на зелена боја, разгледај може нешто ќе ти одговара.
Штета што ги не имате Xonvea, магични се. Иначе еве ме 20та недела од денес и ако не се напијам готово ден и ноќ повраќам. Мене ме фаќа страв за...
Dali nekoj ima iskustvo so dr. Tanja jovanova od sistina ?
Исто сме на возраст и лекот е никако да не потпаднеш под влијание да дадеш шише. Ќе имаш момент кога ќе ти се плаче од што ќе ти биде гладно малото и...
Заборавив да пишам ние го купуваме ова сирење од Едека, најслично на македонското ми е. [SPOILER]
Месецов кога??
Ама не, ова не е како што мислиш. Серклаж ќе ти стават одма. Ако си финансиски спремна оди во систина. Премногу е чекање во 16та недела со грло 27мм.
без воздух... одкако дојдов на ова место успеав да вдишам длабоко.
[ATTACH]
Ајде пиши ако одиш како си задоволна. И јас барам за виткана коса. Дали закажа и колку се чека за термин?
Separate names with a comma.