Da fala. Sekako planiram samo gi cekam brisevite. Dali potoa i kontrolite mora da se pravat kaj istiot doktor?
Болка во врат ? Е ова не знаев поголемата 6г ја прими минатиот вторник сабајле рече ја боли врат ама мислев лошо спиела...
Дај си време да размислиш,ако ти е убаво со него,имаш внимание и се тоа не гледам никаква пречка да сте заедно... на крај краева не сте во...
Леле баш убаво |( Нека е здраво и живо бебчето, а и ти мајка да се држиш и да закрепнеш :l: Баш убаво и детално објаснето искуство :*:
Има да грми болницата да сум на твое место вака искрено. Со историја на спонтани не знам што чекаат. Оди Систина нека ти стават серклаж не чекај ....
Женски и јас да се пријавам, се породив на 25.09. природно со една мала принцеза :) Поздрав и Со лесно на сите!
После искуствово, не се осмелив да купам некој друг. :tmi:
Еве да пишам искуство во Жан Митрев. Се породив природно, со провокации и епидурал. Ме пораѓаше доктор Кижевски и акушерка Маја. Немам зборови за...
Со женски, ендометриоза IV стадиум имам.
Јас склучив брак во мегувреме и приложив само документи венчаница и не се сеќавам дали имаше нешто плус, немав никаков проблем.
Јас по лош шампон во животот не сум користела. Доста ми ја мрсеше косата и чуство како на неизмиено ми даваше кога ке ја поминев со прстите.
Nisto ne pomaga.. to e se pomiriv so nestoto deka 8-9 meseci sum zatnat..
Јас сум исто 91 а тој е малку повозрасен. Во контакт се секако ради детето, а детето е со него. Не му е судски доделено ама тој се грижи за него....
Дајте предлог за детски психолог? Благодарам
Девојки ако некоја се разбира во читање резултати од хла типизација, нека ми пише лп. Фала ви ❤️
Лично искуство немам но имам блиски со ваков случај. Колку години имате и дали тој е во контакт со бившата сопруга? Многу добро од негова страна што...
Мн ми е потребен совет и мислење од повозрасни и луѓе кои биле во иста ситуација. Се запознав со дечко кој е разведен и има дете од бракот. Јас не...
Zdravo, sakam da prasam dali „Vtora grupa – Stipendija za talentirani studenti“ za ovaa godina e istata stipendija kako lani „Vtora grupa – stipendii...
Купи си спреј од диво оригано многу помага за синуси
Јас нз шо ќе се прај со вакви главоболки. Се ми смета и светлина и луѓе
Separate names with a comma.