Stanuvav samo do toalet, jadev lezenicki i banjanje ednas nedelno. Grloto mi e epten kratko i za sledna bremenost mi preporacaa pred IVF zadolzitelen...
Inseminacii ne baraat bidejki ste so maski faktor ke si go pratis i mislenjeto od doktorot so dvata spermogrami Vrednostite za hormoni da se vo...
Dali miruvavte po serklazot, i vi kazaa li zosto ne izdrzal?
Гледам неколку коментари против next2me forever креветчето еве нас па многу ни се погоди особено тоа што може безбедно да се зацврсти за кревет и да...
Zdravo, prva bremenost vo 14 nedela izgubeni bliznaci, vtora bremenost vo 15 nedela staven vaginalen serklaz no izdrza samo do 23 nedela pritoa dvete...
Давајте линкови за вечер
Мојот додека го одбив на 16 месеци ноќе презаспиваше со цицање. Арно, лошо нас арно ни се виде. Денски му тргнав подои, за дремка му тргнав, за ноќно...
[ATTACH]
Јас мрчам бидејќи лупнаа бела ноќ и трка еден после друг ден. Да не можи човек да оди и на двете. :envy:
Здраво, дали може некој да ми даде совет. Запишана сум на тригодишните студии и не знам колку сте запознаени бидејќи повеќето сте на општа, но...
Во супер недела си , уживај и со лесно мама :l:
Здраво, дали некој има искуство со Hello Wedding Photography, не успеав да најдам на форумов, а навистина ми треба некој да сподели мислење. :)
Медикал принт
Кој серум за хидратација би го препорачала? И дали вечерта кога ставате ретинал користите и некој серум? После ретиналот завршуваш со хидратантна...
Home alone, капучинце, пуканки и хорорче, а после може и некој џин тоник да се точи. После работен ден ова е совршена вечер.:mm:
Не значи НЕ! Можеби значи НЕ! Чекај/застани/подоцна значи НЕ! Практично, скоро се значи НЕ! Само ДА значи ДА!
Творецот на лаги - Линвуд Баркли [ATTACH]
Separate names with a comma.