Не знам која недела си, мене тек во 16та ми спласна подуеноста. Иначе ко топка бев. Јадам нормално, повеќе салати, ама сабајле мора леб да ставам...
Се сум пробала. Толку ми е сензитивен моментално желудникот што не знам дали има храна која нема да ме подуе. Што јадиш ти и што се покажало досега...
[ATTACH]
Ноќна мора ми е сечењето нокти. Со се пробав да го залажам, џабе. Пробав и навечер кога ќе заспие. Ме сеќава колку и да е длабоко заспан и се трга...
Како им сечете нокти? Значи како да ја колам е секое сечење не знам што не пробав. Песнички, буба бу, со зборење убаво зашто сечеме, па демек сечам...
15+++ Д: палачинки од овес и банана + грозје У: шмукалче Р: телешко на путер + печен компир У: сутлијаш В: тост со кашкавалче + јогурт
18м Д: омлет на путер + фета, домат, пиперка У: банана + мафини со сладок компир Р: риба пастрмка + печен компир У: диња В: корнфлекс + амарант со...
Ви дадоа капки? Со лесно да проаѓаа, ќе се смири за некој ден
и јас ја видов прееска, цената е одлична ама не знам каква е, ако знар некој нека сподели
И не знам колку е баш смешно :x
Тука имам пишувано која ми е рутината:...
[MEDIA]
Во која смисла искуства. Ако препорачале не би се мислела. Мојот веќе повеќе од година е на пумпица и од тогаш нема направено наод. А претходно 3...
Затоа што многу е битно лајкови да се собираат. За што им се, не знам, можеби мислат ако имаш повеќе лајкови, членовите ќе ти се лижат на дупе. Ама...
Devojki za 2nedeli vlagam 6ti mesec,rabotata mi e stoecka,dali moze doktorkata da mi dade patoloska da ostanam doma?
A dali na nekoj mu se slucilo bolka od vaginalen pregled? D r kaj sto bev na klinika nekako grub bese i od vcera custuvam bas tapa bolka nad sramnata...
13.02.2027 masko
Of lele. Zal.mi e.
Мајки, некои идеи за вечера да ми кажете?
Stanuvav samo do toalet, jadev lezenicki i banjanje ednas nedelno. Grloto mi e epten kratko i za sledna bremenost mi preporacaa pred IVF zadolzitelen...
Separate names with a comma.