Сите ме нервираат, и едвај чекам да се вратам во нормала и никој дс не ме нервира, добро освен во ПМС оти вака ќе надвијам некој ]:) Едвај чекам да...
Добро бе значи за инекциите прогестерон не ли можат сестрите што се должни да информираат во колку часот се ставаат?Да напише културно писмено...
Како ги препознавате лажните ја стварно не знам :^) Јас почнувам да читам и ако не ми одговара рипам, гајле ми е кој е и што е. Периодот иако сум...
Истава лампа од Пепко ја земав, ни една недела не ја користев. И падна еднаш на ќерка ми на паркет, и не работи веќе.
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH][ATTACH] [ATTACH]
[ATTACH] A good mariage (2015)
Само што ќе ја тргнеш од цице понатаму, за 2 дена ќе спие цела ноќ. Еве од тие сме со такво искуство. Цуцла не фати, цуцла и станав јас. Од 7м до 18м...
Свинско со доматен домашен сос
За нигде сме, со месециии ма можда и година барам апчиња против мигрена кај нас, нема никаде!! Како може за толку честа и онеспособувачка состојба да...
Частам кафана за ова! Почнав со малку циф, ама глеам нема гајле, ја светнав! Имаше и дел каде не вадеше-мн мрсно, ми дојде преку глава, Авакс за...
Гледав, кучето повеќе го гледавме отколку нашиве со топкава
Јас од ваикики имам....неколку години ги носам веќе и се супер.
Да , јас имав многу висока ризична бременост.
Кај мене првата бременост не мереа.Работата ми беше седење и работев од дома,се нормално се движев ,возев кола се додека во 19 недела не ми пукна...
На рака никогаш во живот не правела проблем. За на нозе не сака. Е тие на спиење. И строго некои 20тина мин од како ќе заспие. Најцврст сон ми има...
https://rdaily.live/match/football/WSkBPP9e Оди во broadcast и одбери канал. Ма да поарно и да не гледаш, не ќе пропуштиш многу :|
17+ Д: омлет со пиперка и леб У: гриз со банана и цимет Р: гравче чорба со леб У: помфрит (facepalm) + бисквити + кашкавал В: грчки јогурт и проја со...
Секако го сметам за негативен. Прашањето беше дали е евапорациска
Супер докторка беше на ОИНТ во Гак кај предвремено родените деца.Не збори многу ама е ок.
Луѓе не очекував дека и ова може да се случи. Никаде низ Скопјево нема Номигрен, а само тој ми помага. Каде не прашавме, јавивме и баравме. Што се...
Separate names with a comma.