Heart Of The Beast преубав филм, само едвај се воздржав да не залипам в кино бидејќи едно од нештата што најмногу мразам е да плачам пред други....
А што ти се деси? Ти се помести поради тоа трансферот? Да ни јас тука никогаш не добив јасни инструкции околу саатите, безобразни се. Во Солун дури и...
Со малку повеќе цив и ептен мрсно вади. За одржување со влажните со џогер што се, и за ова ќе частеш :D 2 пати неделно со џогер ја минам и еднаш...
Јас се испаничив од последно што прашував и тркнав до гинекологот и ми рече дека не сака да ме види пак по две недели. Контрола после еден месец за...
јас си купувам свашта не можам да се пожалам ахахах ама онака мислев чилл време, инаку за храната мислам дрка не треба да се секираш од се што сум...
И јас тоа се прашувам. :rofl: Алал да им е на сите што препознаваат, јас реално од носот подалеку ретко да гледам. :rofl:
Мене не си ми јасна како не те мрзи да прашуваш глупости значи или јас сум несаалам и застарен модел па што не прашувам тука дали да му вратам на...
Сите ме нервираат, и едвај чекам да се вратам во нормала и никој дс не ме нервира, добро освен во ПМС оти вака ќе надвијам некој ]:) Едвај чекам да...
Добро бе значи за инекциите прогестерон не ли можат сестрите што се должни да информираат во колку часот се ставаат?Да напише културно писмено...
Како ги препознавате лажните ја стварно не знам :^) Јас почнувам да читам и ако не ми одговара рипам, гајле ми е кој е и што е. Периодот иако сум...
Истава лампа од Пепко ја земав, ни една недела не ја користев. И падна еднаш на ќерка ми на паркет, и не работи веќе.
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH][ATTACH] [ATTACH]
[ATTACH] A good mariage (2015)
Само што ќе ја тргнеш од цице понатаму, за 2 дена ќе спие цела ноќ. Еве од тие сме со такво искуство. Цуцла не фати, цуцла и станав јас. Од 7м до 18м...
Свинско со доматен домашен сос
За нигде сме, со месециии ма можда и година барам апчиња против мигрена кај нас, нема никаде!! Како може за толку честа и онеспособувачка состојба да...
Частам кафана за ова! Почнав со малку циф, ама глеам нема гајле, ја светнав! Имаше и дел каде не вадеше-мн мрсно, ми дојде преку глава, Авакс за...
Гледав, кучето повеќе го гледавме отколку нашиве со топкава
Јас од ваикики имам....неколку години ги носам веќе и се супер.
Да , јас имав многу висока ризична бременост.
Separate names with a comma.