Куќа
Да знам колку сум била јадна и се али бар конечно прогледав иако бев слепа толку години.
Ne sfativ, pomalku se plaka ako e icsi ili poveke ?
Не те собра веќе,да е вака да е така ...
Колку години има? Може Виранто сирупче превентивно
Два дена во градинка и тоа на адаптација по саат /саат ипол ]:) и почна да кива и да крчи кога спие. И дадов мултивитамини, прскам изотоничен пробав...
Добар Трилер со многу епизоди 8) Мислам дека премиерата ќе биде во Богданци :!:
А, дали и за ова се закажува телефонски или онлајн?
Фала ти за мислењево. Ѓи требаше од некој што пробал наддушек. Истото ми го кажаа, дека ќе се џабе фрлени пари и подобро е да купам душек нов....
Напорни денови ме очекуваат, но сѐ ќе издржам за моето С....., само сѐ да биде во ред на крајот од денот :l:
Железни :lol:
Ц, само денари...
Sekoja bolnica razlicno se cenite, ama jas koga prasuvav od 40000 pa nagore. Na kraj otidov vo drzavna kaj profesorot Tofoski i se na se cekav ne...
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Not a stranger... Ја спомнал некој погоре се сложувам, на моменти досадна на моменти интересна 8/10. The Doll ... хмм на моменти многу ме нервираше...
Zdravo majki,ajde spodelete iskustvo so vtoro poroduvanje za kolku vreme ste se porodile,kako odelo otvoranjeto od pukanje na vodenjak do ragjanje.Ke...
Евра ако купам, се важи ли за темата?:wasntme:
Немој, ќе те нападнат дека си фалбаџија и дека ги понижуваш луѓето :D
Која паста е подобра Лакалут актив или Елмекс сензитив за воспалени отечени непца и заби кои што реагираат?
Да таму треба да одите заедно
Separate names with a comma.