Поискусните и побараните се поскапи, да те мотивираат да одбереш некој од поевтината група
Доењето е проблем, но ти правиш нешто најдобро за своето дете. Нека си го јадат газот со коментарот. 27м и моментално 5ти ден не давам дневни подои...
Ние сме сп необјаслива неплодност на документи се ни е во најдобар ред . Порано имав тсх но ја регулирав.... и за 2 години каде немам отидено и мн...
Pred godina dena beshe. Ama iskreno imam chuvstvo deka site ivf centri vo mk ne go baraat podlaboko problemot da se pozamaraat povekje tuku po...
[MEDIA]
Кога правеше ти? Јас сега се спремам чекам одобрување ваучер
Не знам за други, знам за еден пар, па веќе едно 40+ години се пар. Околу 40 во брак. Тој е босански Србин. Таа е Бошњакиња. Имаат син. И тој цел...
Само да си се пожалам ;( 39 температура и 50 црп.:u:
Некој буден за муабет?:$
42.404
Сон
Исто и јас со Њуборн немав таков проблем. На лист се ми имаа напишано со саати. На почетокот до пункција евентуално за инекциите немав лист за кога...
Луѓе ќе се шекнам од гледање игротеки. Ми треба за 2ри роденден, локација не е толку важна. Да не е во Драчево ептен, или Хиподром. :D Плеј 1 нема...
Строго пешки. Не сум пензионери по бусој да се шлаам. Хахаха
Дали само еднаш или два пати се прави ехо кардиографски преглед, конкретно за кај Драшко? И покрај тоа што првиот преглед е нормален наод, се во ред....
[ATTACH]
Дороти ме претрка, ако е бурмата златна стварно, иди продади ја и почастете се нешто со мажот ;)
Separate names with a comma.