Вчера гледав Македонски стари народни приказни...носталгија
Да беше олку гласен критичар народов за сѐ останато во државава, колку што е за маратонов, ќе беше нешто и од нас како држава :puke:
Јас правев во Плодност со долг протокол. Немаш потреба да седиш таму цел месец. Ние идевме за прегледи и се враќавме истиот ден. Кај нас вака идеше:...
Ќе пројде и тоа ајде така се гради имунитет :hug:
Додека се здрави и лудуваат да сме сееќни. Од ноќеска е со температура таман почнавме во градинка и се радував дека супер се вклопува и оп вироштија...
Хаххах се посмешни стануваат. Нас на одмор секој ден ни се криеше во спална позади кревет на истото место и чекаше да ја бараме :rofl: Сменивме...
Цената 390еур 90x200 /440eur 120x200 Без душек, мене тоа ми е претерано
Така и е нормално, не е тоа нешто што може да го скрие. Кога тогаш би се дознало.
Во спална имаме еден дел како wardrobe closet и како посебна врата е во тој простор ама тесњн е и темен и најомилено и е да отиде таму да стои во...
Др. Ливринска во поликлиниката Ѓорче. Супер доктор, разбирлива, достапна секогаш што е најважно, темелно прегледува одличен пристап има. Секоја...
Јас да земам да трчам треба некој да ме брка, тоа е факт. Немам желба. Ама вчера ко ги гледав трчачите така ми беше милно на душата. Улиците биле...
Дали некоја од вас подарува седиште за во кола ? Ви благодарам
Луѓе шо нишо посебно не напраиле у животот се демек најнеимпресирани од туѓите постигнувања. Можеле и они, ама не напраиле зошто 1. имале друга...
Да, одам јас еве кај него 3 пат. Иначе 3 000 е преглед на приватно да знаеш, а нз колку е државно, има термини. Види на мој термин
[ATTACH]
Zdravo, dali na nekoja od vas ne i treba sedishte za kola ? Baram za vo kolata na baba i dedo. Moite sega gi kupiv i ne sakam da se izlozam na golen...
Dali nekoj seuste ima fiskalni od septemvri?
[ATTACH] [ATTACH]
Se nadevam vtor pregled mie kaj nea
Separate names with a comma.