Spiderman brand new day
Преда да почнам да се извинам за долгиот пост, но морам на долго за да се искажам убаво. Јас сум во иста ситуација како тебе, во врска сум со...
Ти благодарам најмногу ❤️ Верувам дека си задоволна од докторот во однос на прегледот, јас што читав на форумов има многу што го препорачаа и затоа...
Мајки здраво, малата ми е 1,5 годинка и полека, полека престана сама да цица. Изгледа веќе и немам млеко, некогаш кога ќе земе да цица, влече, влече...
И моето бебе е во слична ситуација. И јас му давам Блокмакс веќе втор пат. Не сум сигурна за дозата. На кутивчето пишува 2,5 мл. Колку му даде?
Poshto od majka mi I svekrva mi 75godishni shto odat vo banka zavisi produktivnosta, toa e problemot. Ne shto se Iseli se shto mozeshe, radi mudri...
Би ти рекла прекинеме со дискусијава.
кој висе бе бато, татко ми 65 години тој висе, кај има млад работоспособен човек на денешницава кој висе, ја знаеш шо би рекол, има секакви...
Неколку месеци листот на едната нога ми е потечен, ама почна скроз незначително си мислев сум се удрила не обрнував внимание. Со тек на време почнав...
Доручкива сам тогаш кафе пијам,кога е ужинка садови ,кога спие ручек.Затоа што мирен е само кога јаде и спие.Измеѓу е лепенка и мама целден ,или го...
Тоа се должи на тоа што толку му е интелегенцијата, црпката и капацитетот на овој народ, а базирано врз тие параметри се креира и менталитетот. Се...
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/halmed-obustavio-primjenu-cjepiva-za-novorodjencad-provjerava-se-sumnja-u-neispravnost---1005718.html?fbclid=IwdGR...
Јас ги имам истите болки, ме фатија 27 недела и претпоставувам вака ќе е до крај. Сабајле ме боли помалку, како трае денот се повеќе, само лежење и...
Ај уште еднаш прочитај што напиша членката.
А тоа се должи нааа...што да слушнам?
Би бил монах
Така е. Светска банка повеќе знае од сите нас каков е менталниот склоп на просечен Македонец и каков табула народ живее на овие простори. Во ред,...
Ама проблемот не се лажните профили. Членката никаде не спомна дека тоа и смета, напротив знаејќи го тоа дури и се согласила да се видат на камера....
Повторно качи температура 38.7 му дадов блокмакс му се намали сега пак е 38 :(
Писател.
Separate names with a comma.