Мајки дете гореше од темп и со антибиотик е по препорака на доктор… качи 38,5 дадов далерон и после саат ипол не симнуваше па дадов блокмакс за 2...
да, капки и амоксиклав. Таман оздраве еве пак се разболе со температура е веќе 4ти ден… правев крвна слика пред 4 дена црп 10 му беше и покачени...
Zdravo. Kaj Petanovska na eho i mamografija se otkri nekoja grutka. Pravev biopsija izleze magnen carcinom od 16 mm. Sega cekam imunohistohemija i...
Не го следам баш случајот со докторот, али у Фиром ,,штрајк со глад" ич не е драматичен за некаков ,,wow" ефект или некој да се испозамара. После...
Ја вклучувам и неа ако бришам прашина и давам крпа и неа па брише и она нешто :rofl: жената што ми доаѓа за помош дома пред некој ден кофа со...
Имаат објавено. На ова треба да се работи - исправност и транспарентност во поглед на вакцините, а не антиваксерство. И витамини да дадете некому,...
[MEDIA] :d:
Ако е тромб ќе чувствуваш топлина на тоа место. Најдобро да идеш на лекар.
2,5 ml
Има опција за плаќање на рати, ти даваат фактура и си плаќаш во банка. Мене ме излажаа дека може да се плати на повеќе рати, додека да отидам. Кога...
Мами ај ве молам за совет. Син ми 2 години и 3 месеци прв пат ми се разболува со вака висока температура. Четвртокот према петокот ноќта почна со...
Не, многу многу ретко
Во право си, им пишав е-маил денес, ми одговорија дека поради големиот број нарачки за време на роденденската акција, пакувањето трае 5-6 работни...
Леле колку неубаво чувство, барем уште малку имаш, јас сега сум 18та недела, а овие болки ги имам уште од 14-15. Не знам што е причината, лигаменти,...
Дали носиш штикли често? @krofnicka27
Луѓе се иселуваат од мал милион причини. Не мора тоа да е нужно заради пари и стандард. По тоа што јас го гледам повеќе се иселуваат затоа што не им...
Возможно е да. Одите на нотар и после на суд. На суд ќе ти кажат што ти остава и кога ќе можиш да користиш негов имот по кој правила. Се потпишувате...
Тоа е парацетамол, она му дава блок макс, тој е појак.
Многу ретко сум на нога и не сум баш физички активна.. Работам во канцеларија така што поголем дел од денот само седам во една положба и се здрвувам...
Дали си често на нога или работата ти е таква? Јас пред некоја година имав скоро еден месец болки во листовите на двете нозе. Не беа отечени ама...
Separate names with a comma.