Вие дома не ги оставате сами во една соба кога имате работа во друга? Учениците треба да знаат дека тетратките не служат за цртежи по желба,но често...
Здраво, ме интересира дали некој има искуство со Онлајн курсеви по Германски во Македонија, и ако имате кој конкретно и како сте задоволни?
Ќе крене нормална пак. Покриј го повеќе и гушкај пола саат ќе крене до нормала.
Јас би ти ја предложила чапова
Предложете нешто за кашлица.....
Немаат веќе бесплатна достава?
Мајки дете гореше од темп и со антибиотик е по препорака на доктор… качи 38,5 дадов далерон и после саат ипол не симнуваше па дадов блокмакс за 2...
да, капки и амоксиклав. Таман оздраве еве пак се разболе со температура е веќе 4ти ден… правев крвна слика пред 4 дена црп 10 му беше и покачени...
Zdravo. Kaj Petanovska na eho i mamografija se otkri nekoja grutka. Pravev biopsija izleze magnen carcinom od 16 mm. Sega cekam imunohistohemija i...
Не го следам баш случајот со докторот, али у Фиром ,,штрајк со глад" ич не е драматичен за некаков ,,wow" ефект или некој да се испозамара. После...
Ја вклучувам и неа ако бришам прашина и давам крпа и неа па брише и она нешто :rofl: жената што ми доаѓа за помош дома пред некој ден кофа со...
Имаат објавено. На ова треба да се работи - исправност и транспарентност во поглед на вакцините, а не антиваксерство. И витамини да дадете некому,...
[MEDIA] :d:
Ако е тромб ќе чувствуваш топлина на тоа место. Најдобро да идеш на лекар.
2,5 ml
Има опција за плаќање на рати, ти даваат фактура и си плаќаш во банка. Мене ме излажаа дека може да се плати на повеќе рати, додека да отидам. Кога...
Мами ај ве молам за совет. Син ми 2 години и 3 месеци прв пат ми се разболува со вака висока температура. Четвртокот према петокот ноќта почна со...
Не, многу многу ретко
Во право си, им пишав е-маил денес, ми одговорија дека поради големиот број нарачки за време на роденденската акција, пакувањето трае 5-6 работни...
Леле колку неубаво чувство, барем уште малку имаш, јас сега сум 18та недела, а овие болки ги имам уште од 14-15. Не знам што е причината, лигаменти,...
Separate names with a comma.