Ќе биде се во ред, го знам чекањето, колку можеш да бидеш смирена :hug: На скрининг се беше во ред?
Vo momentov sum 13 +4 moram da pocekam posle 15 gn
Се прави ли во определена недела па мораш да чекаш 3 недели? Сега која недела си?
За втор пораѓај таму си сам во соба
Земав романи да пишувам, алу сума сумарум емоционално осакатени ботови или психопати у најмала рука не би требало ништо друго да работат освен нешто...
Не постоело на овие простори. Било донесено од Централна Америка, а кај нас преку Турците. Тоа што дошло преку Турците не значи дека потекнува од...
Обично најафирмирани се одредени кујни од земји кои имале етаблирани, моќни елити и владетели бидејќи во нивните дворци се смислувале и усовршувале...
Подолго време пијам Занфекса 75мг со 37. 5мг.навечер од Алкалоид Е сега, док ми рече да зголемам на 50мг.и ми пишал рецепта со по 2 кутии на 75мг и...
Јас во петта, тогаш имаше термин, прва или петта оди си на време, точно е дека не се гледа ама направи си бета барем. Во петта дсмо срценце не...
Во ред. Фер. Тогаш што тоа тебе ти менува ако има повеќе или помалку работни денови во МКД? Не живееш во Мкд, не допринесуваш во Мкд, дел си од друга...
Од Coslovmetics, имаа огромни попусти до 30ти. @Bella*
Маж е, ќути му. Премногу зборуваш. Кој маж сака да му презборуваш? Ќути си, па после ќе му докажеш. А, јас ко ќе зборувам? Кој ќе ми ќути?
Државната каса ја полнат даноците и придонесите на непроверените. А се непроверени затоа што истото тоа го плаќаат на друг, за пола. Знам за газда...
@Gosh @Најубаф на свет не е тавче гравче турско. Не е ничиво. Едноставно постоело на овие простори. Не велам дека наше, ама по зачините што се...
Да. Искрено појма немам колку. Јас една работам. Нит за нив ми е гајле кој колку работи, ниту нив за мене. Каква врска има ова со продуктивноста и...
Хи, дали некој патувал со Waikiki travel? Има понуда за продолжениов викенд Лутра Едипсос
@hammer не смее да ги удираат во ниту една варијанта. Е за дерење не знам што тоа значи. Ама знам дека може да се повиши тон, за да се обрне...
Па за платите шо ги даваат, доволно е и само работникот што ќе се појави на работа. Ништо повеќе не мора. Секоја недела цени на продукти се менуваат,...
Извини, можеби навлегувам во приватност со прашањево, но дали живееш во странство? (не мора да одговориш ако не сакаш да споделуваш) Ако да, зошто...
И наспроти убедувањата, работникот е попордуктивен кога не е преработен и е слушнат и разбран. Кога правата му се остварени и кога законите се...
Separate names with a comma.