Барам друштво за едем мој другар. Сите искрени девојки слободно нека ми пишат.
Devojki iskustvo so Lazarevski ili Ivanovski od sistina za ivf icsi?
[ATTACH] [ATTACH]
Во аптеката во систина ги има стално :inlove: мислам 660ден
Ти си одличен пример за вреден и продуктивен македонски работник, во работно време не си во кафич туку на своето работно место. И пишуваш на интернет...
кога ги префрлате во бустер седиште децава? големата ми е скоро 5 години, уште се вози во класично седиште, се мислам дали да почнеме тоа да го...
Јас сум веќе бремена, затоа ги подарувам
Zdravo, dali nekoja pravela abdominalen serklaz kaj dr. Mitko Ivanovski vo Sistina i kako pominala posle operacijata? Mnogu se plasam treba da pravam...
Каква е кремата и серумот, за каква кожа се и намена? Не сум ги видела кај нас, сигурно се нови.
Благодарам многу за одговорите. :) Педијатарот ми рече на 7 да почнеме со месо па затоа мислев да чекам тогаш за ручекот ама ќе се обидам со неколку...
[MEDIA]
Исто и кај мене беше, породена со царски и за да надојде млеко требаше време. Но биди упорна нон стоп на града, ќе биде тешко на почеток пошто бебе...
Знам дека за породилното исплатата ја пуштаат дури откако ќе се породиш. Мене терминот ми е 12 ноември, но морав да отворам породилно порано затоа...
Zdravo, imam zakazano pregled kaj dr. Mitko Ivanoski vo Sistina pa bi sakala da mi kazete kakov doktor e dali e dobar? Sigurno ke treba i...
Невоспитани луѓе има и од постари и помлади, од секоја генерација. Не знам зошто си зачудена. За докторите се сложувам дека грото страдаат од...
Ѓубре обично ти е Fuego. Овој е подобар: https://ananas.mk/proizvod/gorenje-multifunkcionalen-mikser-mmc800cv-800v-5l-bel/5470309
Здраво мајки, ве замолувам некоја мајка чие дете е во Пиколини во поголемите групи да ми пише.
Што ви е бре вас? Јас дали тука некого окривив дека некој од вас членовите е крив? Што туку измислувате. Форумов не е за тоа направен? И шо дека сум...
Mojata e 2 meseci i skoro kako alarm e sama si stanuva na 3-4 casa isto sme na Ad. Inaku koga spie poveke do 40 dena ja budev, sega ne. Sekako si...
Separate names with a comma.