Девојки на 27.09 имав менструација Веќе 3 дена на бришење имам кафено од 28.09 пијам микрогонон дали можеби е од тоа?
Jas od juli sum na patoloska na teret na Fond, oktomvri dojde jas seuste nemam isplata. Kontrolorot bil otsuten, pa Rakovoditel pa Direktor i veke...
Бидејќи кашла многу често а нос не и тече, докторката рече од секрет што и се слева позади. Па загрижена сум дали само физиолошки ќе помогне. Фала.
Да, со години така правам, кортико ретко ако веќе е до крај дојдена работата. Давам 2-3мл
Ви имаат ли помогнато инхалации само со физиолошки за кашлица? Матичната рече само со физиолошки да правиме.
Gledajte visina na dete ima buster sto se od 126sm pa nagore,taka da ako e tolku visoka moze buster ako e poniska uste sediste
Јас ги земав од по снабдена аптека од Гевгелија. Инаку за доста сува кожа се. Се става по две капки од серумот на кремата на раката и се нанесува...
Денеска ме дијагностицираа со бордерлајн. Наздравје нека ми е.
Какви се сјајчињата, дали оставаат боја и колку се?
Како може да не е прилагодена. Се се кашички и кај нас, чоколино, млеко со бисквит, попара.. До 2 години пасирано јадат. Како може секоја градинка...
Зависи како ќе им се погоди месецот во фонд :rofl: јас се породив во август, патолшка за јули добив почетокот на септември а две недели покасно...
Јас би со боди на долги ракави. Бело или црно. Тенки црни хулахопки (15 DEN или 20 DEN), и црни високи чизми.
Мали се за биопсија, само ќе ги замрзнат. Компликации мислев на ран абортус на генетски аноналии бидејќи нема да се испитат. Не сум се сретнала со...
Грешка. Модерниот ферментиран јогурт не е измислен од Бугарин туку процесот на ферментација на јогурт прв пат во науката е опишан од Бугарин. И...
Барам друштво за едем мој другар. Сите искрени девојки слободно нека ми пишат.
Devojki iskustvo so Lazarevski ili Ivanovski od sistina za ivf icsi?
[ATTACH] [ATTACH]
Во аптеката во систина ги има стално :inlove: мислам 660ден
Ти си одличен пример за вреден и продуктивен македонски работник, во работно време не си во кафич туку на своето работно место. И пишуваш на интернет...
кога ги префрлате во бустер седиште децава? големата ми е скоро 5 години, уште се вози во класично седиште, се мислам дали да почнеме тоа да го...
Separate names with a comma.