Јас само три работи нарачав чистач, есенција-тонер и спф се од Beauty of Joseon, доста се, имам и серуми од The Ordinary, па да ги...
Одличен и не ја пресушува кожата.
Деновиве правам есенска генералка, многу работи фрлив, си најдов списанија ,,Браво" и ,,Тин шема", дискети од нинтендо, постери, цедиња од Џеј Ло,...
0 10 е ама глуп и изиграва принцеза.
Ако не го користиш често само место безпотреба ќе ти зафаќа..
Е да вака некако е и кај нас. Ама фала на сите што споделивте дека не е баш сегде па ќе им поднесам жалба и таму и до општина па ќе видиме....
Претежно EX-YU комедии (филмови и серии): Луде Године/Жикина Династија; Тесна кожа; Камионџије и Камионџије опет возе; Приче из Радионице; Вруч...
миеме задолжително, на тој начин се отстрануваат потенцијални јајца од паразити и други нечистотии и можни хемикалии од намерно или ненамерно прскање.
https://coslovemetics.mk/product/numbuzin-no-9-nad-bio-lifting-essence-50ml/ Дали некој го користел серумов да каже искуство?
2 godini ova stopanskava komora i rabotnicite ne mozat da se dogovorat za MINIMALNATA PLATA.. da bila 500 eur.. Ami vo crna gora od 01.01.2027...
Знае некој со уписиве што бидна?кога се земаат индекси пример?оставив плико а сеуште во iknow нема упис на семестарот ни мејл добиено имам...ако има...
Ова со минималната плата ќе наречам волонтирање не плата, па уште по продуктивни ? Што по продуктивни бе за тие пари нека и бидат среќни што уопште...
Zdravo, jas sum zapishana vonredno na infromatika. Sega sho kako za materijalot, koga I kako kje mi go prakjaat dali mozham jas kako vonreden student...
Карбонара. Чоколадна торта или сладолед?
Словенскиот работник е 2.5 до 3.5 пати повеќе продуктивен и ефикасен од македонскиот работник. Зависно од која професија или работа или кои параметри...
Он е најлуд веројатно. :D 1 10 е ама смара со муабети како има луѓе насекаде. Нонстоп.
Јас работев во Систина 5+ години и многу ги менуваат некако цените, крвните анализи се прилично скапи,кај секој доктор имаш различни цени за преглед...
Јас прв пат користам нешто , ги нарачав сега на попуст ,бидејќи имам масно лице и проширени пори ги порачав Zero pore pad на Medicube и мене ми се...
Јас не блокирам. Ниту па пишав дека треба да враќа на 5 минути, чим толку ми ги читаш сите мсилења ќе го прочиташе и тоа каде што пишав дека сум била...
И? Пак ќе прашам, каде напиша дека типот следи 5000 женски профили? Ако не можеш да најдеш бидејќи такво нешто не постои, тогаш за што разговараме и...
Separate names with a comma.