@Mucika @MilaSs12 https://www.kikkaboo.mk/sedishte-i-felix-i-size ова го имаме моментално, извадени ни се тие деловите за помало дете и океј и е...
Да и јас ставам утрогестан двапати на ден вагинално, денес бев пак на преглед ми рекоа да не се плашам дека во првите 12 недели е нормално крварењето...
[ATTACH]
Даа, но покрај мирувањето дали ти препишаа некаква терапија како утрогестан или нешто слично? Исто и јас имам хематом проследен со кафеав исцедок,...
Mislam deka vednash po vakcinata se javuva reakcija ako nemalo ne bi trebalo da ima vo idnina
На неколку родендени сум пробала, искрено ниедна не ми се допадна на вкус.
Серум со пептиди немам користено, само крема на Натура сиберика во розева туба, имаме пишувано за неа на форумов порано. Вака друго искуство немам....
Какви нуспојави се јавуваат?
Zdravo. So godini baram kebe od merino volna no ne naogam. Se odluciv da spletam no drug problem mi e sto ne mozam da najdam takva vunica. Da ne...
Да синиот е. Па тогаш ќе пробам и на утро и навечер. Сакам што помалку работи да користам. Користам хијалурон серум на Веледа и крема. И во ноќна...
По 300 денари: *тренерчињата (горна зелена и долни тегет) се во комплет 300ден, по грешка се сликнати одвоено.
На другарка ми капка не и излага на стискање и пумпа, а бебе цица и расте за машала. По скоро две кила месечно. Ако ви кажам дека откако тргнавме...
По 200 денари:
Се продаваат машки алишта, неотворени, со етикета. По 100 денари:
Не се баш вкусни. Ние имавме киндер нарачано ама врска немаше. А иначе најефтини се. За вкусови само Романса и Делиција за мене.
Некој што полагал државен испит за општа медицина за лиценца да сподели искуство ве молам, благодарам однапред
Дали го има некоја од вас? За секојдневна употреба би ми вршел работа?[ATTACH]
Серумите со пептиди прават добра комбинација со ретиониди, обично така ги комбинираат за кожата да добие некаква поддршка (ретиноидите доста ја сушат...
И мене ми беше тука некаде. Според годините малку над граница. Може да укажува на ПЦОС но кај мене хормоните се океј сооднос, на ехо не се гледа...
Separate names with a comma.