делови се произведуваат во Кина, а за партнерство за R&D не знам дали имаат во Кина.
Биодерма атодерм лосион и маслена купка, веледа за пеленска регија. Во тој дел никогаш сме немале проблем со осипи и слично. Кога имаше рани декотал...
(y) Пошто напомена дека живееш и работиш во Германија. Знаат ли Швабите воопшто нешто за Северна Македонија и дека постои такво нешто у овој свет?...
А Самсунг кај се произведува и со кого има партнерство во Кина за R&D? :?:
Си вреди производот.Јас имам Самсунг и презадоволен. Немој да земеш некои да те лажат од Мидеа или кинезарии, глава ќе те боли. За ваков уред ич да...
Samsung и LG ми рекоа дека се од 230.000мкд до 300.000мкд. :rofl:
па и јас тоа мислев, ама мислев има надеж некоја.
Не задржаа во болница. :( Твоето бебе?
[ATTACH]
Треба со печат и потпис, мислам се плаќаше и се подигнуваше извештајот.
Samsung, LG. ако живееш покрај некој булевар, направи и на 6 месеци хемиско и ќе видиш што дишеш.Па, после збори.Што ќе ти каже сервисер?Било за...
Исто и јас, 6 месеци полни пред 10тина дена почнав со дохрана ама само по неколку лажички што ни тие не го јаде. Педијатарот ме насочи кон зеленчук...
Најдобра крема! Мојов 2г и 3м скоро, никад немал ни најмало црвенило на газето.
Да, јас. И парчиња темна крв и црвена крв и ситно како песок, како талог од кафе, со плодот си беше се во ред.
Недај боже па некој дефект да се деси немаш гаранција
Даикин Ама ценитеееее
Препорака за добра топлотна пумпа? Ми треба 7kW. Умот им е кренат со цениве. Не се саалам.
Се сложувам, и јас само филтерот го чистам редовно. Имам колега кој во слободно време се занимава со сервисирање на клими и самиот си кажува дека е...
Jas koga prvpat prokrvarev mi padna parce pogolemo zgrutcena temna krv, ponataka bea samo iscedoci
Separate names with a comma.