Само што почна со адаптација два дена , еве ја една недела не оди болна беше.
Мислам дека првите 12 недели се исцедив од течна столица . Среќа не повраќав ич :whew:
Zdravo,ve molam dali ima nekoj kontakt od d-r Mome Petkovski vo Cento?
Главна причина оти Германец се сели од Германија е данокот... Мислам дека на Фин тука му е префино по тоа прашање, особено од коа почнал инфлуенсер...
Да си одиш и ич да не ти е гајле што мислат другите. Имам впечаток дека низ годините се повеќе се делат по пол групите за вежбање (било да се...
Здраво на сите :) Ве молам предлог игротеки за славење на прв роденден. Би имале 40тина возрасни и 10тина дечиња, повеќето помалечки.. Нова сум во...
Синсеј
Od kremceto za lice na Mustela stavav i uste stavam. Kozata na liceto i e suva mnogu i so toa se podobruva.
Дечки дали имате идеја за хонорарна работа за маж? Веќе работи на полно работно време, па потребно е нешто што би го работел 2-3 пати во неделата на...
Незнам дали некому му се случило исто. Бебето мое на 4ипол месеци ги извади кецовите доле. Сега еве за некој ден ке има полни 7 месеци и извади една...
Ноември.
Дали може да ми пишеш порака бидејќи јас немам опција да ти напишам ?
Исто ми е и мене, сабајле нормален стомак, нвечер дупло поголем
Колкав ти е плусот ?
Мислам дека ти е во погрешна тема мислењето. Не за нешто друго туку ќе чекаш одгобор, совет а овде никој нема да ти каже.
Кога би требало да исплатат?
42 416
[MEDIA]
fala ❤️
Separate names with a comma.