42 418
42.417
Здраво девојки! Дали можете да ми препорачате ресторан во Скопје со игротека за прв роденден во Ноември. Би имала околу 80-90 гости и 20 деца или...
[MEDIA]
Кога викаат дека мала е продуктивноста тука, не мислат на тоа дека Македончето не работи, туку дека може уште повеќе да се цица од него. На времето...
Драги мои туристи од целиот свет и пошироко, сите што ќе доаѓате со автобус на Велешката компиријада, кога ќе влезете у градот, тој дел изгледа малку...
Devojki, bremena sum 12ta nedela, na poslednoto eho doktorot spomna deka bebeto ima podolga papocna vrvca, nemozese dobro da vidi zosto bese mnogu...
Мене ми помогнале немав до толку темни кругови. И кремите за лице им се добри задоволна сум.
Здраво на сите! Гледам станови во зградата Артис кај Автокоманда и ме интересира – како сте задоволни вие што живеете таму? Дали зградата е...
Само што почна со адаптација два дена , еве ја една недела не оди болна беше.
Мислам дека првите 12 недели се исцедив од течна столица . Среќа не повраќав ич :whew:
Zdravo,ve molam dali ima nekoj kontakt od d-r Mome Petkovski vo Cento?
Главна причина оти Германец се сели од Германија е данокот... Мислам дека на Фин тука му е префино по тоа прашање, особено од коа почнал инфлуенсер...
Да си одиш и ич да не ти е гајле што мислат другите. Имам впечаток дека низ годините се повеќе се делат по пол групите за вежбање (било да се...
Здраво на сите :) Ве молам предлог игротеки за славење на прв роденден. Би имале 40тина возрасни и 10тина дечиња, повеќето помалечки.. Нова сум во...
Синсеј
Od kremceto za lice na Mustela stavav i uste stavam. Kozata na liceto i e suva mnogu i so toa se podobruva.
Дечки дали имате идеја за хонорарна работа за маж? Веќе работи на полно работно време, па потребно е нешто што би го работел 2-3 пати во неделата на...
Незнам дали некому му се случило исто. Бебето мое на 4ипол месеци ги извади кецовите доле. Сега еве за некој ден ке има полни 7 месеци и извади една...
Ноември.
Separate names with a comma.