Дали забележувате дека постарите што чувале деца во мизерни услови се нешто фрапирани како тоа младите денес имале по 1 дете? Па за среќа кај некои...
Pred bremenost treba da go stavam abdominalniot serklaz i me interesira kako e oporavuvanjeto posle operacijata, posle kolku vreme mozam da ostanam...
Давај како за нас, инстант ориз многу кратко користев.
Medela Easy Expression Bustier- Градник за помош при двојно измолзување, црн Цена 400 ден.
Уште да се плете така лесно, „плетката“ им е од криминалите. Ни срам ни перде, па стигнаа и овие да се по***ат со срцепарателните изјави. Никаква...
Jas ne bi go broela pulsot za vreme na ankciozen bran ili panichen ako e, zasho togash zasiliva. Edino ako e prosledeno so steganje u graditte,...
Дали ваксиналните пунктови работат во сабота? Букурешт конкретно
Не. Каде ти го бараат тоа?
Исто беше и кај нас тој период. Мислам дека му е ново и не знаат да јадат. За еден месец се навикна и јадеше веќе убаво.
Живееме во куќа и имаме од зелените канти, но кој како му текне фрла ѓубре ( роднини, комшии ) внатре и сега мириса на умрено, инаку јас во вреќи го...
Син ми пред една недела беше со темпратура повраќање еднаш два пати бактерија антибиотик му пројде ама кашлањево остана и мрсули бели му се му чистим...
Дали ќе може да ти пишам приватна порака?
што се дешава?:(
[MEDIA]
На аеродромот кај нас во Скопје имаше сенки и некои други производи, но не загледав што точно. Ако некој патува можеш да му нарачаш.
Искуство лично јас немам, но мајка ми вели дека кај неа као било така и била попчната врвца два пати околу мојот врат завитката. По тоа што читам тоа...
Тиндер
Само што го потрошив. Ништо посебно, онака. Не видов никаква разлика.
Уморно
Pisav prasanje zosto mi trebase iskustvo, od nekoj Sto bil vo vakva situacija, I toa nema nikakva vrska so nifti test i ime na doktorot. neznam zosto...
Separate names with a comma.