Apple Watch Ultra 2 :inlove: [ATTACH] [ATTACH]
Има некој ставано силикони во скоро време? Да сподели искуство, доктори и цени?
Мајки, детево фати настинка оздраве и од градинка пак се разболе… на антибиотик е, ама веќе 6ти дем темп има. Вчера бевме на дежурен ни рече ок е,...
Кај докторка Павлина Корунивски - презадоволна!
Добро, има некој рецепт за Оземпик кој не му треба? Ми треба да купам за најблиска личност и ве молам исконтактирајте ме ако имате одвишок рецепти
Вага
Се прави и на клиника, и во грдска и во воена. клиника е ок, прв пат таму правев ама градска Др. Костов е закон. Со лесно!
За 3та нед е океј. Ако ептен ти е мисла, направи пак за 2 дена.. :) Со лесно!
Се плача симболично во споредба со приватниве и за десетина дена бев како неоперирана никад
Јас с еоперирав кај него и сум презадоволна! Човекот си ја знае работата. Има некоја проватна ординација, ми излегуваше едно време… прогуглај го ќе с...
Веројатно за ова мислат https://amp.dw.com/mk/proverka-na-fakti-dezinformacii-gi-pottiknuvaat-stravuvanata-od-pojava-na-cuma-vo-rusija/a-79572006
Ќе ја тагнам @Joanna28 она е со абдоменален серклаж.
Низ сите кинески продавници
:( Расположи се бар малце
За муабет
Црни
За ларингит мојата матична ни дава инхалации со дексамезон, антибиотик и сладолед. Треба да ги мирувап гласните жици колку што можеш повеќе. И зависи...
Кај Дума сум ги носела. Додека беше на Детска клиника и потоа во Неуромедика. Задоволна ептен!
Separate names with a comma.