Филмот што си го гледала е сличен како Тарот (2024). Само што го изгледав. Ако не ти е гледан, гледај го слободно. [ATTACH] Филмот е интересен,...
Луѓе сеа сум во паника.. Пијам насабалје 75мг Занфекса и навечер 37,5 мг. .... Иииии Вечерва така распеана си идам од гости... Ииии се напив 75 мг...
[ATTACH] Синот земјоделец ќе биде. :!: Судија е мала беба за овие бизниси.
[ATTACH] докторка глуми лажна врска со професор за да и докаже на другарката дека е заљубена а тој да добие грант за истражување од универзитетот и...
Ама прво треба син ти да стане судија, инаку не бивало, џабе ке плете мажот ти.
[ATTACH] Овие нашиве полицајчиња што се по метро и желба за растење не знаат пеш да одат, не па мотори да возат.
[ATTACH] Сега излезе дека таткото плетел. Види способен маж. Од утре нова песна, ако мажот ми не научи да плете за 1 недела ќе се разведам и после...
Дали сега наплаќаат данок на пратките од yesstyle?
Ние се од Мустела користиме уште од почетокот освен за пеленска регија кремче и многу сме задоволни, а доста сува кожа има бебе. Исто и на лице...
Ако дечкото нема стабилна работа, посебна куќа/стан или се труди да си створи, не сака да живее во заедница, кола, ако не знае да си завршува дел од...
Weleda и Павловиќева :)
Тема Снаи и свекрви 2026 година. ,, Здраво жени, не знам дали прашањево е за тука и дали сметате дека е проблем, али свекрва ми никогаш не фатила...
На кинескиот пазар, на влез во Солун, на семафорите пред коњот вртиш лево, па пак на споредна уличка вртиш лево, пред One Salonica ти иде. Таму имаш...
Мојава знае (6г) ама не се искашлува доволно изгледа и од напињање иде до повраќање ама тогаш и олеснува многу и така е од малечка ако има шлајм.
Да бевме на контрола крвна слика супер и грло не е црвено нема ни на плуќа од носот му е има мрсули му чистим ми рекоја инхалации со физиолошки он...
Можеш да ми пишеш приватна порака се што те интересира. Мене ме оперираше др. Арсовски
Др. Филип Исјановски- Ултрамедика, јас бев 7г кај него редовно и на крај сега во бременост ми даде терапија која не ни требало воопшто да ја пијам....
Е што е толку добро за да ја гледаме?
Има ли некој искуство со ваква електрична сушара? Ги бива за нешто или јок? (Имам веќе кондензациска сушара, оваа како бекап опција) [IMG]
Separate names with a comma.