Банка нема да те закача ако не е на твое име. Ама брзите кредити се толку безобразни што и дома ќе ти дојдат со закана.Баш неодамна слушнав дека го...
Баш 66 дека ќе биде не мора да значи, повеќе ако е не значи дека не е во ред. Можеби се близнаци. Јас до 3 пати испитувам бета (facepalm) Рано ти е и...
Супер си е, за да се види било што на ехо треба бетата да биде над 1.500. Ќе се јавиш кај матичниот да се договорите за преглед, најчесто закажуваат...
И серум со кофеин, и Ц витамин и креми, и ленти, ништо не помага. Па капак на се ја нема и кремата на Лавера, малку ги осветлуваше. Веќе не планирам...
Горен шеќер пробај.
A po kolku vreme vi trae podoj? I kako se smiruva koga neprestano place?
Абе затната сум целата и грло ме боли. Нешто да ми предложите на природна база? Утре ќе отидам на лекар ако денеска со супи и чаеви не се опоравам.
И јас моментално ја гледам, заразна е.
Дали имате искуство со ставање на ботокс во челото, како се цените и кој доктор би го препорачале, во Промоиталиа имам ставено филер и би ги...
Безволно, без енергија, малаксано, битно за јадење сум прва :envy: До кога трае ова чудово, аман пукнавв, куќата мислам ќе ми се запусти :@
Па и мене ама па другото мени е слична цена како во други ресторани, а ова вака пакетот шветска маса е баш ефтина цена ќе имаме многу гости. Услугата...
Освен roam around и jungle tribe дали некој бил преку друга агенција? Исто некој кој бил во Исланд да ми пише порака ако може да сподели подетално...
Кај многу се дешавало да е високо со едно бебе и да е се во ред, а можно е близнаци.
Rezultat posle 48h e 152... zbuneta sum ocekuvav do 66.
@simona_baby Tornik има како внатрешен аква парк за деца. Ние бевме со дете од 6 години и супер му беше. ептен уживаше тогаш.
Dali ste bez energija i bez sila,ovaa nedela sum katastrofa bez energija i bez sila sosila funkcioniram..macno kako vo magla mozokot katastrofa
Дур сум тука. Пред некој ден дознав нешто интересно. Во древен Египет, жените уринирале во купчиња семе од јачмен и пченица и на тој начин...
Не сум изневерила до сега, не знам како ќе биде понатаму. Кога бев помлада осудував - како некој може да го прави тоа на некој кој го сака. Сега...
Гласините аа ајварот како постоечка храна застануваат на границите помеѓу Македонија со Бугарија, Грција и Албанија, невозможно е да се пренесе глас...
Ајвар е доста познато балканско јадење и Грците и Бугарите го знаат. Бар оние што имаат интернет. Живеев во Грција па зборам од искуство. Бугарската...
Separate names with a comma.