Рак
Пред месец дена стани ќерка по 4 пат обетки, вчера беше се по денес гледам малце црвено и кога пипнав истече гној и малу крв, она испамичена одма и...
42.421
Водолија
Без енергија, безволно. Цела есен и зима да може од кревет да не станам и да не се разбудам.
Da mozda vidoa deka nisto od koronkite kaj mene ama ako ne neka stavat natpis: prodavame koronki, pa da sme na cisto! Ja za zab popravanje sum...
Искуства со Др. Стефанка Ендокринолог?
Искуство за анатомија колоквиум кај проф Билјана Трпковска?
42 420
Ќе барат Уверение за состојба на остварен доход од УЈП. Они не даваат ако на рака пуштена плата. Како беше кај вас ситуација?
Законот траеше до март 2020 родени деца. После тоа беа со еднократна помош од 60000 ден.
Чекам за да добијам па да се дпговориме за дата њу борн. Дали бара некој испитувања да однеасам ?
Дали некој имал онлајн интервју Џосон Мети за сметководство да каже што како оди што прашања
Mene minodgovara bidejki e so Cripto so toa si uplakam preku Binance ovaa platforma e da so sport, kazina i ja koristat miljoneri znaci seriozna ama...
Neee ova e platforma so licenca kako Megawin samo sto e instant isplata i za mene e dobro sto mozam so Skril da uplakam i so Cripto nema tuka takvi...
До 13та недела on и off
Kade mozam da ja prodadam vencanicata, dali znaete nekoj sto otkupuva vencanici mozebi?
Sakam da ja prodadam vencanicata no ne znam kade, dali znaete nekoj sto otkupuva vencanici mozebi?
И колку е реално? И до Arbig ветуваа пари на крај преку ноќ ги снема со парите на луѓето!
Separate names with a comma.