Нарачувате од некаде? И мојата идеја беше такво нешто... А од кетеринг ми нудат сувомеснати и салати што ми нема никаква смисла за детски роденден
Имаш и Бејби Класик спонтано што е. 90.000/100.000
Каде е Scott Weiland
Дали со воведување на прв оброк доручек мора во секој да има житарка?
Знае некој дали може да смениш идеа за бизнис со која што си аплицирал или бар малку да ја измениш дејноста ако веќе си поминал обуки и те одобриле...
Услуга супер , келнер имаше цело време околу нас , игротека има една мала една голема зависи на кој дел ќе бидете. Храната на шветска маса еднаш...
Матичната може да ти даде упат. Таму ќе ти кажат како оди постапката. Може да те стават на програм ама може нема да стигнеш истиот месец ради...
42.424
нашите скоро сите, на мавровка никој
Јас не разбирам дали им се само овие пакети годинава, или има и од тој Baby Classic спонтано 90.000/120.000 царски без НИПТ. Дали знае некој?
шо збореш??? кога???
Спремнииииии за новата сезона?:)
42 423
За икеа од грција, од каде е најдобро да се поврати данокот, менувачници или фри шопот? И до која сума може да купам од грција без да не царинат?
https://kajgana.com/sport/fudbal/obvinitelstvoto-otkri-novi-shokantni-detali-za-poslednite-denovi-od-zhivotot-na
Болест
Девојки јас веќе имам хсг каде што пишува субсептум и 3д каде што исто се гледа, прашањето ми е може ли матичната да ми даде упат за преглед пред да...
Od kade e gevzeto i kolku pari e?
Нема ништо лошо да му пишеш, вака никогаш нема да знаеш дали и што би се случило.
Каде е најдобро со дете 2г да одиме на бањање во Врњачка бања? Сместени ќе бидеме во апартман.
Separate names with a comma.