Од Канал 5 конечно одкупија една нормална серија, која може да ја гледа цело семејство (без насилства, плашење, убиства...)и наместо да ја пуштат во нормален термин на пример 18.40 или 20,00 ч, ја пуштаат во 22,30.И што е најинтересно не постои начин да се обрати човек до дотичната телевизија за да го изнесе својот став и мислење.Верувам дека доколку би направиле анкета да ги прашаат гледачите која серија во кој термин сакаат да се гледа, Аманет би била во ударниот термин во 18 и 40 наместо Зерда.
Хусне ќе е бремена Инаку не можам да ја гледам во ненормален термин - 22:45 со оглед на тоа што станувам во 05:40 Дае во термин како што одговара 19:00 да ја гледам,да се посмеам... А не тепачки,плакања и такви глупости..можеби ја пуштаат доцна заради гледаносст... од мене тоа повеќе да не го очекуваат
sakam da prasam i se nadevam deka ke dobiam brz odgovor.koga gi pustate reprizite na Amanet ne sam gi gledala ovie dve nedeli a serijata e mnogu ubava i smesna e za gledanje barem se iznasmeeme na taa serija koga ja gledame.ama sega ja pustate mnogu kasno i ne mozam da ja gledam a gi cekam i reprizite vo sabota i nedela i nema gi.Odnapred vi blagodaram za razbiranjeto i za se nadevam za najbrz odgovor.POZDRAV
Овде не ги пуштаат репризите на сериите, тоа треба да им се обратиш директно на Канал 5. Овде е само место каде можеш да продискутираш нешто за серијата!
ја даваат реприза пред вестите на канал 5, мислам дека во 3 беа тие, така да околу 2 часот ја даваат поручек
И мене страшно ме нервира што го сменија терминот на емитување, многу ми е касно, а репризите неможам да ги гледам зашто сум на работа.Дали ја има на интернет да се гледа со превод?Дали е емитувана во некоја од земјите од регионот?Има ли шанси некако да реагираме бо Канал % да го сменат терминот?
Веќе не го даваат во тој термин, воопшто мислам дека не даваат реприза на серијата. Во тој термин пред вестите го даваат новиот филм Судбината на една Зерда.
Ја има ли серијава на интернет да се гледа со превод? Емитувана ли е во регионот? Навечер ми е касно да ја гледам и баш се нервирам што не ја даваат порано.
Spoiler: Линк [/http://www.soprevod.com/] Конечно најдов сајт каде што ги има сериите на македонски, меѓу кои Аманет и ке можам да си ги гледам кога сакам
Еее од сите турски серии само таа ја загледав баш ми се свиѓа. Ама месец дена ја немам гледано немам време и баш ми е жал
И јас се прашувам дали воопшто ќе ја даваат, бидејќи вчера немаше?? Иако почнаа многу да завлекуваат...
Мизерија, за еден куп така направија, ќе купат, нема да докупат... посебно зборувам за квалитетни серии и од други продукции...