Лажно е, а и плус види ги крилата од ангели прва сезона се и на нив напишано ангели 5. Секако дека е лажно
Во 4 часот на сител 3 дан дадат нова епизода наместо вчерашната? Дека нели вчера на сител 3 ја имаше оваа и дан им текне да дадат нова ??
^^Да ,јас го гледав во 4 ама не ја даваа вчерашната туку утрешната И благодарение на Сител и Сител 3 сега се ми е испомешано,и епизоди и се...
Можам ли да ја симнам од некаде серијава? 1,2,3 сезона? Торент нешто... Најпрвен мислев дека е само уште една глупава латиноамериканска серија, но ми се виде интересна. Пишете ми во ЛП или овде.
А да пишиме на Тера.. Кога беше третата сезона на А1 на Тера ја даваа првата сезона.. Ида Тера е на страна на гледачите xD
да, на тие мислам... ама сакав да ги најдам конкретно тие од епизодата "Soldaditos de juguete", мислам 86 беше...............
да ве прашам...која епизода беше денеска на сител 3? таа што беше и на сител? дека мислам една епизода понапред испадна деновиве на сител 3 да ја емитуваат......
Вчера на сител 3 баш гледав и ја даваа 99 епизода т.е ова сега што ја даваа во 11 ,така да сигурно денеска попладне на сител 3 ќе ја даваат 100 епизода.ги измешаа епизодите сто ги даваа во 11 на сител и тие сто ги даваат во 4 на сител 3.на сител 3 се 1 епизода понапред.и тоа се поради тоа што во понеделник во 11 на сител не даваа ангели ,а после тоа во 4 сат на сител 3 ја дале епизодата што требало да ја даваат во 11 на сител