Хух.. конечно циганката се разбуди колку беше тажна разделбата на Алај со Тачо и Јасмин Се некако ликовиве наеднаш почнуваат да се сеќаваат на минатото, ете и Вале кај и да е тука е- изгледа за брзо време ќе се разбуди, само Мар никако не можат да ја разбудат а па она се фали дека е ,,будилник,, (зошто ги разбуди во сонот) Бај д веј, се се враќа во нормала и едвај чекам да видам што ке се случи во последните епизоди . Штета што завршува па нема да има кој да го чекам со нетрпение и да го обожавам толку многу. Ангели стварно е страшна инспирација за некои работи во животот.Во филмот голем број на работи се ,,бебешки,, (како што ги нарекуваат некои хејтери ) но всушност сето тоа е метафора и начин на справување во животот.
така е, повеќето велат дека цела била полна со фантазија и глупости, но всушност само некои ја разбираат пораката во серијата.Таа порака е многу важна за сите нас дека треба сите заедно да се бориме за подобар свет,дека не треба да се делиме-како што е примерот со циганката,дека само со длабока љубов може да го направиме светот подобро место за живеење.
Хејтерите пропуштиле една важна лекција за нивниот живот!! Мене ме импресионираат нивните приказни и му даваат смисла на животот!! Се што било мистерија до сега за мене, се на што никогаш не сум ни помислува, тие го раскажуваат и објаснуваат на еден единствен и да не кажам волшебен начин! Поучни приказни, што ме натераа да се замислам на некои моменти Никогаш нема да ги заборавам.. Целото детство ми помина со нив
Сите се разбудија освен Мар... Изгледа затоа што таа 3 пати беше ресетирана. Знае некој уште колку има до будењето на Мар ? Иначе мислам дека Сител и Сител 3 се исти со епизодиве...
98 http://www.dailymotion.com/video/xzptoa_ангели-4-98-епизода-чисто-трескање-цела_people#.UZZHUkph2Wc 99 http://www.dailymotion.com/video/xzqt2t_ангели-4-99-епизода-животот-е-сон-цела_people#.UZZHU0ph2Wc
Може ли некој да ми објасни шо се случува и која епизода ке ја даваат во понеделник на сител и до која епизода сме на сител 3? Ништо не ми е јасно