Феминки да ве прашам ,не ми е јасно од кај сега сите знаат дека професорот е тијаго ? изгледа имам нешто пропуштено.гледав кога професорот му кажа на тијаго дека тој уствари е тијаго од иднината ама кога дознаа другиве не сум видела па ако може некој да ми каже која епизода било тоа
Нели кога сите се будат им излегува клучот од некаде,е сега кога се разбуди Јазмин и излезе од поклонот на Алај.Од каде го нашла Алај клучот ??
па тик так им ги остава клучевите на различни места коа ќе им дојде време. Алај не ни знаела дека клучот е таму
Аман, не ми се верува, уште малку ќе завршии! Инаку многу сакам да го гледам делот во кој Алај дознава дека Тачо и Јасмин и се родители. Која епизода е таа?
Spoiler Она што не сакаме да се случи е близу. Серијата што ни даде радост, тага, мистерија, љубов и најразлични ликови ги емитува своите последни епизоди. Но не е крај само на четвртата сезона, туку на целата серија, чиј почеток беше во 2007-та година, кога како главни ликови се појавија Сиело Магико и Николас Бауер. Остануваат осум епизоди до крајот, а веќе почнаа да се разрешуваат мистериите, а во следните епизоди ќе гледаме: -Паз се враќа со порака за надеж -Објаснување што се случило со Камило -Ќе дознаеме кои ќе останат во 2031, а кои ќе се вратат -Мар ќе се разбуди -Одлуката на Симон и иднината на Џеј -Крајната мисија на дечките -Сиело и Нико објаснуваат нешта што не сме ги разбрале -и повторно ќе ги видиме ликовите што ги обожававме од претходните сезони!
Мене ми се смачи веке од турскиве глупости! Па ич не мислат на тинејџерите и на младите,ако не постојат интернетов и мобилните ја (и сите ние) ке умреме во 21 век! Се сложувам со jovana-nialler, sweetbebi и beyonce22 и мислам дека е веке време малце да се помисли и на нас, а не само на пензионерите!Затоа шо ако не бевме ние, немаше и четвртата сезона на Ангели да ја пуштат!
Не бе чоек, очекуваш од сител да дај пари за ангели ? -На ова прашање од редакцијата на сител би рекле:мижи митро тулумби паѓат. А за труските серии не знам што не ќе направат, само за да ги задоволат пензионерите На нас младите никој не мисли. И плус тоа ако ја разбериш пораката шо ја дава Ангели сите можеме да го направиме светот едно подобро место за живеење.Тоа е пораката на ангели. 500 години бевме под турско ропство.Нашите херои се бореле да ја имаме оваа слобода денес, а ние им враќаме со избирање на македонска хурем, даваме пари за турски серии и глупости.А кажими ти мене дали можеме да извлечеме порака од турските серии толку голема како пораката од ангели ?