Мислам дека не се затоа што пишува на видеото нивното повторно видување.. По логика одамна се немаат видено, таа го изненадува демек xD Амa не сум сигурна можда се во врска
Некое време беа во врска, но сега се многу добри пријатели.Росио (Вале) мислам дека сега е во врска со нико риера (тачо). http://www.youtube.com/watch?v=ldc9uMXHUeQ
^^Уште од одамна се ширеа информации за нив.Е сега незнам дали сеуште се заедно. П.С Уште 12 дена...(Лали)
Рочи (Вале) и Гас (Рама) не беа во врска туку се само добри пријатели Рочи (Вале) беше во врска со Пабло (Симон) ама раскинаја сега е во врска со Нико риера (Тачо).
Марија (Мелоди) станала водителка на канал. Каналов се појави во неколку сцени во Ангели ,а бил во сопственост на Крис.
Бидејќи повеќето го сметаат за грд. Сликава беше поставена на Ангели Македонија и ме потсети на муабетов:
^И Дани (Каридад) е водителка на Yups Не е дека не го сакаат Бенџамин дека е глупав или грд зошто не е грд (за глупав не знам не сум го запознала ), туку дека Лали прави подобар пар со Пит.. И сеуште има искри меѓу нив.. Spoiler Тоа е барем причината што јас не го обожавам Бенха Уште 2 дена до песната на Лали Рочи и Нико се во врска веќе подолго време
^ Епа убавоо за Гастон, и за Рочи и Нико. А Лали можи да си биди со кој сака, иако и јас мислам дека се поубав пар со Пит. Не е ни Бенха лош.. Воопшто
Да,Лали и Пит се совршен пар,ама ете не се заедно. А на Бенџа ништо не му фали,баш е убав. И Гастон и Дани(Каридад) и Марија (Мелоди) се водители на Yups.
A Мери(Мелоди) е модел на Sweet Victorian заедно со Валентина(Алаи) Канде(тефи) ,а порано беше и Еуге :]